«Προέχει η ψυχική μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά τον χωρισμό της

Όλα όσα είπε

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @stavroulachrisaeidi)
(instagram / @stavroulachrisaeidi)

Το πρωί της Παρασκευής (23/12) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσες της Σταυρούλας Χρυσαεϊδή. Η πρώην παίκτρια του Survivor, που πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της με τον Παναγιώτη Τριβυζά (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 και τρεις μήνες μετά αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους!

Οι πρώτες δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή για τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Τριβυζά

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήδη έχει φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί. Η τελευταία φορά που τους είχαμε δει μαζί ήταν στα γενέθλια του Παναγιώτη Τριβυζά στις 27 Νοεμβρίου, ενώ η πρώην παίκτρια του Survivor γιόρτασε τα δικά της γενέθλια χωρίς εκείνον.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ξεκαθάρισε στην κάμερα της εκπομπής, «ποιος είναι πρωινιάτικα», ότι δεν μπορεί να διαψεύσει, όταν έχει ήδη δημοσιοποιηθεί απο όλα τα media.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Τριβυζάς είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν ισχύει εφόσον έχει μαθευτεί από όλα τα media. Δεν θέλω να μαθεύεται η προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχουν όρια και δεν θέλω να ξεπερνιούνται. Το ότι χωρίσαμε, δεν έχει να κάνει με τη συμμετοχή της στο All Star Survivor».

Χθες η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη και ανέφερε ότι ευχαριστεί πολύ για την στήριξη που έχει λάβει τις τελευταίες μέρες και ότι πρώτα θα προστατέψει την προσωπική της ψυχική υγεία και τίποτα άλλο.

Αναλυτικότερα η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε: «Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου.

Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια”!

Η ανάρτηση της στο instagram
(instagram / @stavroulachrisaeidi)