Ελένη Μενεγάκη: "Χαιρέτησε" τον Νίκο Μουτσινά που παίζει σε... επανάληψη

Ο λόγος;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη:

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η παρουσιάστρια της μεσημβρινής εκπομπής του Mega, που είχε ένα ατύχημα σήμερα στο ξεκίνημα την εκπομπής (δείτε εδώ τι έγινε) έκανε μια κίνηση που θα συζητηθεί αρκετά τις επόμενες ημέρες.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο και στην συνέχεια χαιρέτησε τον Νίκο Μουτσινά, μέσα από την εκπομπή της.

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη προς τον Νίκο Μουτσινά

Την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υποδέχτηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη. Η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από την «Τρελή του Σαγιό» και όπως ήταν φυσικό μίλησαν και για τον Νίκο Μουτσινά.

Η ηθοποιός είπε για τον παρουσιαστή του «Καλό Μεσημεράκι» ότι ήταν η πρώτη φορά που συνεργάζονται θεατρικά και είναι πολυ ευχαριστιμένη μεχρι τώρα. Επίσης, η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράσταση είπε ότι έχουν μια βαθύτερη επικοινωνία, διότι όταν το κοιτάει είναι σαν να της λέει την ατάκα, κάτι που την βοηθάει πάρα πολύ, όπως και όλους του ηθοποιούς.

«Με τον Νίκο είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε μετά από τόσα χρόνια φιλίας. Πρώτη φορά είμαστε πάνω στη σκηνή. Όταν τον κοιτάω είναι σαν να μου λέει την ατάκα, υπάρχει μια βαθύτατη συνεννόηση με τον Νίκο», είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Νίκο Μουτσινά.

Η Ελένη Μενεγάκη, που προφανώς δεν γνώριζε πως η εκπομπή που εκπέμπει από το κανάλι του ΣΚΑΪ, «Καλό Μεσημεράκι» προβάλλεται "απέναντι' σε επανάληψη και έστειλε τα φιλιά της στον Νίκο: «Να του δώσουμε πολλά φιλιά γιατί τώρα είμαστε ήδη απέναντι! Γεια σου, Νικόλα μου», κάνοντας αυτό της το σχόλιο, να γίνει viral.