«Ας πει όμως...» - ''Σταύρωσαν'' Κωστέτσος και Σαμαράς τη Βίκυ Καγιά

Για τις συμπεριφορές της στο GNTM 5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ας πει όμως...» - ''Σταύρωσαν'' Κωστέτσος και Σαμαράς τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει να συνδέσει όλα αυτά τα χρόνια το όνομά της κυρίως μέσα από την καριέρα, που έχει κάνει στο modeling αλλά και μέσα από τη συμμετοχή σε τηλεοπτικά προγράμματα (δείτε εδώ το ατύχημα της Καγιά λίγο πριν τον τελικό του GNTM).

Φέτος τη βλέπουμε στο GNTM 5 - μετά από έναν χρόνο αποχής - με τη συμπεριφορά της απέναντι στις διαγωνιζόμενες αλλά και στην κριτική επιτροπή να είναι έντονη ειδικά όταν συνυπήρξε με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Αυτό είναι αστείο. Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος», είχε τονίσει η Καγιά για τη φημολογούμενη κόντρα της με τη Σοφία.

Πρόσωπα, που σχετίζονται με τη μόδα λοιπόν μιλάνε για την Καγιά με άλλους να είναι υπέρ της και να τη θαυμάζουν και άλλους να την κατηγορούν για υπερβολές.

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν ακούσαμε από το Βασίλειο Κωστέτσο και τον Τρύφωνα Σαμαρά σε δηλώσεις, που παραχώρησαν την Παρασκευή 23/12 στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

Oι έντονες δηλώσεις των Κοστέτσο και Σαμαρά για τη Βίκυ Καγιά

«Καλύτερα να μην γυρνούσε στο GNTM 5», ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς ενώ ο Βασίλειος Κωστέτσος τόνισε: «Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν αυτή που κράτησε και τη λίγη τηλεθέαση. Η Βίκυ παρουσίαζε μία καριέρα επιστημονικής φαντασίας. Ας πει όμως ένα ευχαριστώ για την τεράστια καριέρα αλλά εκεί που εδρεώθηκε το όνομά της είναι στην Ελλάδα, οπότε ας αφήσει την καριέρα επιστημονικής φαντασίας».