«Όσο ήμουν με τον Λυκουρέζο είχαν γίνει νομικές κινήσεις» - Σπάνια αποκάλυψη από την Καλογρίδη για τη σχέση με της με το γνωστό δικηγόρο

Τι τους οδήγησε εκεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νατάσσα Καλογρίδη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 22/12 κάνοντας γνωστά στοιχεία για τη ζωή της, που δεν τα ξέρουμε όλα (δείτε εδώ το λόγο που έκανε την ηθοποιό να κλάψει on air).

Η ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, που αφενός τη σημάδεψε, αφετέρου όμως αποφάσισε να δει την απώλεια με έναν πιο θετικό τρόπο: «Ήμουν πολύ μικρή όταν έχασα τον μπαμπά μου. Ήταν τραυματική εμπειρία. Με το πέρασμα των χρόνων συνειδητοποίησα πως αν δεν είχε «φύγει» δεν θα είχε υπάρξει η σχέση που έχω με τη μητέρα μου και τον αδελφό μου, μία σχέση βαθιάς αγάπης», είπε σε άλλο σημείο η Καλογρίδη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ζήτημα, που προέκυψε με εκείνη και την ηλικία της αναφορικά με τη wikipedia, καθώς έγραφαν λάθος νούμερο, που δεν αντιστοιχούσε στην πραγματική της.

Το ζήτημα είχε ξανά ακουστεί, ωστόσο αυτή τη φορά αποκάλυψε, πως τότε στην περιπέτεια της την είχε βοηθήσει η πρώην σχέση της, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με τον οποίο έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και βλέπουμε να προσέχει τις αναφορές της, όταν θίγεται το όνομά του.

Οι δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη για τη νομική κίνηση που έκανε με τον Αλέκανδρο Λυκουρέζο

«Την περίοδο που ήμουν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχαν γίνει νομικές κινήσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας για την ηλικία μου στη Wikipedia. Άλλαξε η ηλικία μετά τη νομική κίνηση και ούτε στο μήνα πάνω έγιναν ξανά τα ίδια», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.