Ανήσυχη η Μαίρη Συνατσάκη - Η ανάρτηση για τη νεογέννητη κόρη της τα ξημερώματα του Σαββάτου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/mairiboo
Instagram/mairiboo

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Μαίρη Συνατσάκη! Η επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή. Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο στις 7:25 στις 5/12 το πρωί και από την στιγμή εκείνη και οι δυο πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την γέννα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας της μέσα από το μαιευτήριο - δείτε την φωτογραφία.

«Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζω ότι θα τα ξαναζήσουμε επειδή είναι το πρώτο μωρό. Δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι όσο μοναδικό το συναίσθημα, οπότε θα με συγχωρέσετε. Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήθελα να το ζήσω. Το ζεις μια φορά αυτό δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας», ήταν τα πρώτα λόγια του Ίαν Στρατή για την γέννηση της κόρης του.

Οι ανησυχίες της Μαίρης Συνατσάκη για την κόρη της

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου

Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας», είχε πει στα πρώτα της λόγια η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζοντας τα συναισθήματα της.

Λίγες ώρες πριν ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί ακόμη ένα συναίσθημα... αυτό της ανησυχίας μην πάθει κάτι το μωράκι της.

«Ξυπνάω! Την κοιτάζω! Αναπνέει; Αναπνέει! Εκατό φορές κάθε βράδυ» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία ξαπλωμένη δίπλα στην κορούλα της.

Μαίρη Συνατσάκη νεογέννητη κόρη