GNTM 5: Ποια είναι η Μαρίτα Καθιτζιώτη με το εναλλακτικό instagram account

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @maritakath)
(instagram / @maritakath)

Μπορεί το GNΤΜ 5 να τελείωσε και να αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια της φετινής σεζόν (δείτε εδώ ποια νίκησε) και μετά από τέσσερις μήνες σκληρών δοκιμασιών η τελική τετράδα έφτασε μια αναπνοή από την κατάκτηση του τίτλου. Ανάμεσα τους και η Μαρίτα Καθιτζιώτη που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και εμφανίστηκε στο ριάλιτι μόδας, στηρίζοντας τα plus size models.

Το νεαρό μοντέλο, που χθες οι χρήστες του twitter την κατακεραύνωσαν με τα όσα έλεγε για την Αλεξία Τράϊκο (δείτε εδώ τα όσα της είπαν), έφτασε στην τελική τριάδα του τελικού, αλλά κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Ποια είναι η Μαρίτα Καθητζιώτη από το GNTM 5

To GNTM για μια ακόμη σεζόν έφτασε στο τέλος του. Ανάμεσά τους και η Μαρίτα Καθιτζιώτη, το plus size μοντέλο που από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του είχε εντυπωσιάσει κριτές και τηλεοπτικό κοινό. Ένα κορίτσι δυναμικό που με την υπέροχη εμφάνισή του, την επιμονή και την ανεξάντλητη ενέργειά του, κατάφερε να κατακτήσει μια από τις θέσεις των φιναλίστ.

Μάθε τα πάντα για την ηλικία της, την καταγωγή της, τις σπουδές της και το motto της ζωής της που πρέπει να είναι παραδειγματικό!

  • Η Μαρίτα Καθιτζιώτη είναι 23 ετών
  • Έχει καταγωγή από την Κύπρο.
  • Έχει σπουδάσει Product Design και Marketing στην Αγγλία.
  • Το μόντελινγκ μπήκε στη ζωή της κατά τη διάρκεια των σπουδών της, κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους ρούχων.
  • Η Μαρίτα Καθιτζιώτη χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «spiritual»
  • Πιστεύει στη δύναμη της ενέργειας -έχει και σχετικό τατουάζ-, στον διαλογισμό και στο manifestation.
  • Η Μαρίτα Καθιτζιώτη δηλώνει ότι η απομόνωση, που έπρεπε να ζήσει κατά τη διάρκεια της καραντίνας στην Αγγλία, καθώς και προσωπικές δυσκολίες, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, την έχουν κάνει πιο δυνατή ψυχικά και αυτό είναι ένα από τα «όπλα» της στο GNTM.
  • Το motto της είναι: «Energy is everything / Αν το πιστεύεις αρκετά θα βγει»

«Είμαι 22 ετών, κατάγομαι από την Κύπρο, τα τελευταία χρόνια ζω στην Αγγλία. Το GNTΜ το σκεφτόμουν τα τελευταία 2-3 χρόνια. Τώρα θεωρώ ότι έχω την εμπειρία και την ψυχολογία, έτσι θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλό σημείο για να έρθω στο GNTM», είπε στο πρώτο βίντεο γνωριμίας.

Όσο για τον ανταγωνισμό που μπορεί να αντιμετωπίσει στο GNTM η Μαρίτα είχε παραδεχτεί πως:

«Πάντα με φόβιζε η τηλεόραση και ο ανταγωνισμός, όταν άρχισα να δουλεύω, έζησα τον ανταγωνισμό και ξέρω πλέον πως είναι όλα αυτά. Δεν έχω πλέον πρόβλημα και είμαι πολύ cool». Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την πρώτη της εμφάνιση στις οντισιόν.