Λίγο μετά τη νίκη της στο GNTM 5 - Οι πρώτες όλο νόημα δηλώσεις της Αλεξίας Τράικο

Σε πελάγη ευτυχίας το μοντέλο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λίγο μετά τη νίκη της στο GNTM 5 - Οι πρώτες όλο νόημα δηλώσεις της Αλεξίας Τράικο

Πέρασαν αρκετοί μήνες, που το τηλεοπτικό κοινό και τα κορίτσια, που δήλωσαν συμμετοχή στο GNTM 5 του Star περίμεναν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 23/12 και την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας του διαγωνισμού μόδας.

Οι τρεις καλύτερες, δηλαδή οι 3 φιναλίστ του ριάλιτι μόδας ήταν η Αλεξία, η Μαρίτα και η Βικτώρια με την Τράικο - ως μεγάλο φαβορί - να αναδεικνύεται εν τέλει η καλύτερη από όλες και πιο αγαπητή, αφού συμμετείχε και το κοινό στην ψηφοφορία.

Η κοπέλα, φυσικά και ξετρελάθηκε με το μεγάλο της επίτευγμα και αυτό φάνηκε από τη συγκίνησή της και τα πρώτα λόγια, που είπε στην κάμερα του Star λίγο μετά την ανακοίνωση

Αφού λοιπόν υπέγραψε το συμβόλαιό της (δείτε εδώ τη σοκαριστκή στιγμή) στη συνέχεια πήρε το χρόνο της και το Σάββατο 24/12, μία ημέρα μετά έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον τελικό.

Με δύο βίντεο στο instagram λοιπόν, είδαμε την Αλεξία να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και παράλληλα να ευχαριστεί τον κόσμο για όλη αυτή τη στήριξη, που δέχτηκε.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αλέξια Τράικο μετά τη νίκη της στο GNTM 5

«Συγγνώμη, τι έχει γίνει; Μισό λίγο να το συζητήσουμε, μπας και καταλάβω επιτέλους τι έχει συμβεί. Μόλις ξύπνησα… Τι μπορώ να πω για τα χθεσινά; Από πού να το πρωτοπιάσω ας πούμε; Δεν ήθελα να ανεβάσω το κλισέ στόρι και απλά να λέω ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να είναι λίγο πιο προσωπική αυτή η στιγμή. Σίγουρα θέλω να πω πάρα πολλά ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη.

Που με ψηφίσατε και ήσασταν εκεί. Πήρα πάρα πολλή αγάπη, χωρίς να το καταλαβαίνω στην αρχή. Και όταν βγήκα και τα είδα, πριν τον μεγάλο τελικό, απλά είχα πάθει σοκ, δεν το πίστευα. Ήσασταν όντως εκείνη η αγκαλιά που χρειαζόμουν πάρα πολλές φορές μέσα στο σπίτι και δεν την είχα»», είπε η Αλεξία Τράικο.