«Είπα δεν υπάρχει περίπτωση,δεν θα παίξω» - Η αποκάλυψη του Μιχάλη Αεράκη για ρόλο από τον "Σασμό" που αρνήθηκε

Ποιον θα υποδύονταν αρχικά;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είπα δεν υπάρχει περίπτωση,δεν θα παίξω» - Η αποκάλυψη του Μιχάλη Αεράκη για ρόλο από τον

Το μεσημέρι του Σαββάτου (24/12) στην μεσημεριανή εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος πριν την Ελένη Ράντου, που μίλησε για την μητέρα της (δείτε εδώ τι είπε) ο Μιχάλης Αεράκης. Ο γνωστός ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή του Alpha, "Σασμός" που πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή η είδηση διακοπής της σειράς (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε για τον ρόλο, που προορίζονταν αρχικά.

Ο παπα Μιχάλης, όπως τον ακούμε καθημέρινά, αναφέρθηκε και διάφορες άλλες λεπτομέρειες της σειράς, οπυ δεν γνωρίζαμε.

Ο ρόλος που αρνήθηκε στον "Σασμό" ο Μιχάλης Αεράκης

Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε σήμερα ο Μιχάλης Αεράκης, όπωςπροαναφέραμε και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο ηθοποιός είπε πως όταν διάβασε το βιβλίο της σειράς είχε πει ότι θα γίνει πολύ ωραία σειρά, κάτι που έγινε, αν κρίνουμε από την τηεθέαση που έχει κάθε βράδυ (δείτε εδώ πώς πάει και ποιες σειρές ξεπερνά). Επίσης, ο Μιχάλης Αεράκης έκανε λόγο και για το περιστατικό με τον σκηνοθέτη που ήθελε στην αρχή να του δώσει τον ρόλο του πατέρα της Στέλλας, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και έτσι μετά από πολλές ώρες συζήτησης, πήρε τον "παπα Μιχάλη" που του ταιριάζει "γάντι".

«Όταν διάβασα το βιβλίο, τρελάθηκα και είπα τι ωραίο θα ήταν να γίνει ταινία. Και μετά από τρία χρόνια με παίρνει τηλέφωνο ο Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης και μου λέει “έχω ένα ρόλο για σένα στον Σασμό” και του λέω έρχομαι. Ήταν να παίξω άλλο ρόλο, άστο τώρα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Αεράκης.

Η Ναταλία Γερμανού επέμενε να του πει ποιο ρόλο ήταν να παίξει και ο Μιχάλης Αεράκης έκανε την αποκάλυψη: «Ήταν να παίξω τον άντρα της ψυχολόγου, να κάνω δηλαδή τον πατέρα της Ευγενίας Σαμαρά».

Ο Μιχάλης Αεράκης είπε επίσης: «Όταν διάβασα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει το νεύρο παρά ότι του πει η γυναίκα του, λέω αυτά σε μένα δεν γίνονται. Και είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα παίξω» και στη συνέχεια αποκάλυψε πώς τελικά πήρε το ρόλο του παπά Μιχάλη.