«Έπαθα τρέλα και έβριζα» - Το γυμνό εξώφυλλο που έκανε έξαλλη τη Σμαράγδα Καρύδη

Και όμως βρέθηκε μετά από τόσα χρόνια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έπαθα τρέλα και έβριζα» - Το γυμνό εξώφυλλο που έκανε έξαλλη τη Σμαράγδα Καρύδη

Το μεσημέρι της Παρασκευής 23.12 η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ''Στούντιο 4'' παραχωρώντας μια εκτενή και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Η ηθοποιός είναι γεγονός, ότι δεν μασάει τα λόγια της και ό,τι και αν σκεφτεί το παραθέτει δημόσια και αυτό δε φαίνεται μόνο μέσα από τις δηλώσεις της αλλά και από ότι πρόσφατα τόλμησε να βγει δημόσια άβαφη (δείτε εδώ τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της, Αθερίδη).

«Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει. Ήμουν σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί.

Μιλάνε για μένα λες και δεν είμαι εκεί, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Εκεί άκουγα… Και λένε «Α αυτή είναι! Ιιιι τι άσχημη που είναι!». Έχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ήμουν βαμμένη, ντυμένη, λέω γιατί με κράζουν. Τα αρνητικά σχόλια – δεν με ενοχλούν προσωπικά – αλλά με πειράζουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους», είχε πει η Σμαράγδα Καρύδη.

Σε κάθε περίπτωση φέρει τον τίτλο της ακομπλεξάριστης γυναίκας, όχι μόνο λόγω του παραπάνω περιστατικού, αλλά και δεδομένου ότι τόλμησε να πει ανοιχτά στους παρουσιαστές του Στούντιο 4, ένα περιστατικό από φωτογράφηση μαζί τους, που την είχε ενοχλήσει πολύ.

Η ενόχληση της Σμαράγδας Καρύδη για εξώφυλλο με εκείνη

«Καλά εξώφυλλο δε θέλω να το συζητήσω, Μου κόψανε μαζί με το σπυρί πάνω στη βιασύνη τους και το στόμα μου. Έχω κάνει ένα εξώφυλλο που είμαι πλάτη και από εδώ έχει βγει ένα στήθος που δεν είναι δικό μου. Δε θα μπορούσε αρχικά να είναι δικό μου γιατί δεν έχω τέτοιο μέγεθος. Άσε με σε παρακαλώ. Έπαθα τρέλα και έβριζα. Όταν το είδα λέω, “Παναγία μου”», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.