Έκανε Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Δύσκολες ώρες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός όχι μόνο μέσα από τις πολύ καλές υποκριτικές του ικανότητες αλλά και μέσα από τη λατρεία, που δείχνει για δύο πολύ συγκεκριμένες γυναίκες.

Η μία είναι η μητέρα του Φιλάρετη Κομνηνού, από όπου φαίνεται πως πήρε και το ταλέντο στην ηθοποιία και η άλλη η σύζυγός του, Δανάη Μιχαλάκη με την οποία είναι στα καλύτερα τους (δείτε εδώ τον πρώην σύζυγο της Φιλαρέτης και πατέρα του Παπαγεωργίου).

Ο Παπαγεωργίου είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα, αφού εκτός από την αγάπη του για τον χώρο της υποκριτικής, παράλληλα ασχολείται με τη μουσική και τη δική του μπάντα.

Κάτι ακόμα που πολύς κόσμος δεν ξέρει για εκείνον είναι το γεγονός, ότι παρ΄ όλο που ζει στην Αθήνα θα ήθελε στο μέλλον να την εγκαταλείψει:

«Θα ήθελα, αν τα καταφέρω, όταν γεράσω να είμαι κάπου στην Αμοργό και να αγναντεύω στη θάλασσα. Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο να το πετύχεις. Δε θέλω να παίζω για πάντα. Λατρεύω τη δουλειά μου αλλά, δε μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτή τη δουλειά για πάντα», είχε πει σε συνέντευξη του.

Αγαπάει λοιπόν τα ταξίδια και μέσα από τη συνέντευξη, που παραχώρησε στο Στούντιο 4 την Κυριακή 25/12 έκανε γνωστή μια περιπέτεια του εκτός Ελλάδος, που τον είχε οδηγήσει σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό που πέρασε τα Χριστούγεννα ο Γιώργος Παπαγεωργίου

«Ήμουν 19 ετών, είχα πάει με δυο κολλητούς μου φίλους στο Λονδίνο. Ήταν Πρωτοχρονιά, είχε πολύ κρύο, περνάγαμε πολύ ωραία. Έχουμε βγει έξω, πήγαμε στο Big Ben με όλους τους τουρίστες, χαμός, πίναμε στον δρόμο, τι ωραία τι καλά. Ενώ λοιπόν είχαμε πιει πολύ, εγώ μετά, πήγα και έφαγα ένα ινδικό κοτόπουλο με κάρυ και σταφίδες από ένα μαγαζί που ήταν στο δρόμο.

Κατέληξα μετά από 3-4 ώρες με φοβερούς πόνους στο στομάχι. Χάλια, φριχτά. Δηλητηρίαση φοβερή. Με έτρεχε ο κολλητός μου στο νοσοκομείο. Κατέληξα εκεί. Μου έκανε ο γιατρός μια ένεση για να σταματήσουν οι σπασμοί, έκλαιγα από τον πόνο, έξω έβρεχε.. Φρίκη… Θυμάμαι να λέω στον Άγγλο γιατρό που μου έκανε την ένεση, “you are an angel”. Με έσωσε αυτός ο άγιος άνθρωπος», περιέγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.