''Πανζουρλισμός'' στα Lidl - Έρχεται γερό ξεπούλημα μετά από αυτήν την προσφορά

Μην το χάσετε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
lidlhellas.gr
lidlhellas.gr

Τα Χριστούγεννα έχουν έρθει και η Πρωτοχρονιά είναι και εκείνη με τη σειρά της πολύ κοντά και έτσι λίγο πολύ οι περισσότεροι θα μαζευτούν γύρω από το γιορτινό τραπέζι.

Οι ετοιμασίες όσο και αν μοιραστούν από τα μέλη, που διοργανώνουν το γεύμα είναι δεδομένο ότι φέτος θα είναι πιο δαπανηρές, αφού όλοι παραπονιούνται ότι οι τιμές είναι στα ύψη.

Η μεγάλες προσφορές στα καταστήματα Lidl

Το νέο φυλλάδιο των Lidl όμως έφερε χαμόγελο στους καταναλωτές, αφού οι νέες προσφορές, που ισχύουν από την Πέμπτη 22/12 είναι πολύ δελεαστικές και σίγουρα με προϊόντα πολύ χρήσιμα για αυτές τις ημέρες (δείτε εδώ τη συγκινητική τους κίνηση εν όψει των Χριστουγέννων).

Lidl

Τι περιέχει το καλάθι των Χριστουγέννων

Μετά το καλάθι του νοικοκυριού (δείτε εδώ τι περιέχει) έρχεται λόγω εορτών και το καλάθι των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα από 14 Δεκεμβρίου έως και 4 Ιανουαρίου, στο καλάθι των Χριστουγέννων θα περιλαμβάνονται η γαλοπούλα, το μοσχάρι, τσουρέκι ή βασιλόπιτα και σοκολάτες.

Δεν θα περιλαμβάνονται μελομακάρονα και κουραμπιέδες. «Με δίκη μου απόφαση είπαμε όχι, για να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός σε φούρνους και ζαχαροπλαστεία», είχε σημειώσει ο κ. Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης.

Σε ό,τι αφορά στα παιχνίδια για να δοθεί ένα σήμα στην αγορά ότι δεν μπορεί όλες οι αγορές να γίνονται από τα σούπερ μάρκετ, όπως είπε ο υπουργός , σε συνεννόηση με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών και Αμαξών δημιουργήθηκε το «καλάθι του Αϊ-Βασίλη» που θα περιλαμβάνει 10 κατηγορίες παιχνιδιών και θα ισχύει 14 Δεκεμβρίου έως 11 Ιανουαρίου.

Το συγκεκριμένο καλάθι θα φέρει ειδικό σήμα ενώ ο κατάλογος των προϊόντων που συμμετέχουν στο «καλάθι του Αϊ Βασίλη» και οι τιμές τους διαμορφώνονται ελεύθερα από τις επιχειρήσεις. Για τις τιμές των προϊόντων που συνθέτουν το «καλάθι» που προτείνεται από κάθε επιχείρηση εφαρμόζεται αναλόγως το άρθρο 58 του ν. 4818/2021 (Α' 124), περί αθέμιτης κερδοφορίας, όπου το περιθώριο μεικτού κέρδους ανά μονάδα προϊόντος δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το αντίστοιχο περιθώριο μεικτού κέρδους ανά μονάδα προϊόντος προ της 1ης Δεκεμβρίου 2021. Τα προϊόντα του καταλόγου μπορούν να διαφοροποιούνται κάθε φορά που αποστέλλεται από τους υπόχρεους νέος κατάλογος προς το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το καλάθι των Χριστουγέννων σούπερ μάρκετ

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ανακοινώσει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, στο «καλάθι του Αϊ Βασίλη» εντάσσονται οι 10 παρακάτω κατηγορίες παιχνιδιών: Βρεφικά, παζλ, φιγούρες δράσης, κατασκευές, οχήματα, ηλεκτρονικά, τηλεκατευθυνόμενα, αθλητικά, επιτραπέζια, κούκλες και λούτρινα.

TAGS