ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του σταθμού του Αμαρουσίου για την Ζέτα Μακρυπούλια

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @zeta_makripoulia_official)
(instagram / @zeta_makripoulia_official)

Πριν από λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, για την Ζέτα Μακρυπούλια και την ψυχαγωγική της εκπομπή. Η παρουσιάστρια που πρόσφατα μαθευτηκαν κάποια δυσάρεστα νέα για αυτήν (δείτε εδώ τι συνέβη) ανήμερα των Χριστουγέννων και ημέρα Κυριακή, θα είναι πιστή στο ραντεβού της και θα δώσει το παρόν με άλλο ένα ιδανικό επεισόδιο «Rouk Zouk Special».

Ποιοι θα είναι όμως, οι καλεσμένοι της και τι ώρα θα δούμε το γεμάτο γέλιο και ατάκες επεισόδιο της εκπομπής του ΑΝΤ1;

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, το «Rouk Zouk Special» και η Ζέτα Μακρυπούλια έρχονται με άκρως εορταστική διάθεση! Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 20:00, 10 αγαπημένοι τραγουδιστές θα βάλουν ακουστικά, θα παίξουν με την καρδιά τους και θα τραγουδήσουν για καλό σκοπό, ενισχύοντας το «Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης».

Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και άφθονες στιγμές γέλιου, καθώς από την μία πλευρά του στούντιο βρίσκεται η ετοιμοπόλεμη ομάδα «ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ» των Ηλία Βρεττού, Demy, Μαλού, Αναστάσιου Ράμμου και Χριστίνας Σάλτη. Απέναντί τους, θα βρεθούν οι «ONIRAMA» με τους Θοδωρή Μαραντίνη, Γιώργο Κοκονίδη, Χρήστο Τρεσίντση, Δημήτρη Κοκονίδη και Άλεξ Παπακωνσταντίνου σε μεγάλα κέφια!

Στα highlight της εκπομπής:

- Ο Ηλίας Βρεττός λύνει τον γρίφο για την ονομασία της ομάδας του: όλοι δουλεύουν Νύχτα, αλλά όλοι τους είναι Άγια παιδιά.

- Οι «ΟΝΙRAMA» έχουν τις ενστάσεις τους από την πρώτη κιόλας λέξη, αφού ο δάσκαλος πάντα στον πρώτο γύρο του «ROUK ZOUK SPECIAL» έχει… ρεπό.

- Οι «ONIRAMA» ομολογούν πως φοβούνται τις ιδέες του Θοδωρή και εκνευρίζονται που στην πρόβα εκείνος… συμμαζεύει!
- Η Demy πήρε το πτυχίο της και αποκαλύπτει πως ντρέπεται για τα χόμπι της, γιατί είναι όλα καθιστικά.

- Ο Γιώργος Κοκονίδης έχει όνειρο να ανοίξει ψιλικατζίδικο!

- Η Μαλού είναι επίσης πτυχιούχος, και ομολογεί πως δεν μπορεί να κοιμηθεί με τον ήχο των ρολογιών με αποτέλεσμα να τους βγάζει τις μπαταρίες!

- Ο Χρήστος Τρεσίντσης δεν μπορεί να συγκεντρωθεί όταν ακούει μουσική, ενώ οι υπόλοιποι «ONIRAMA» τον λένε ζημιάρη, σκουντούφλη και επικίνδυνο όταν αφήνει τον καφέ του στο πάτωμα.

Δημήτρης Κοκονίδης λέει ότι αν δεν ήταν οι «ONIRAMA», θα έπαιζε μπάσκετ, ενώ σύμφωνα με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, εκείνος πεινάει πολύ συνέχεια, είναι φασαριόζος και κάνει ένα περίεργο ήχο το αυτί του όταν τον ξύνει.

Αναμένονται πολλά ακόμη που θα μάθετε για τους αγαπημένους τραγουδιστές και καλλιτέχνες της Ελλάδας!