«Η απώλεια του πατέρα μου έκανε να...» - Η εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνα για τον σύντροφο της και τα όσα πέρασε

Όλα όσα αποκάλυψε

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Η απώλεια του πατέρα μου έκανε να...» - Η εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνα για τον σύντροφο της και τα όσα πέρασε

Το μεσημέρι του Σαββάτου (24/12) στην ψυχαγωγική εκπομπή «μαμά-δες» της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της σε νυχτερινό μαγαζί (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) μίλησε για την μέχρι τώρα καριέρα της, τις δυσκολίες που συνάντησε τόσα χρόνια, αλλά ανέφερε και τον άνθρωπο που αγαπά περισσότερο από όλο της το είναι, τον Γιώργο Λύρα, φυσικά.

Η τραγουδίστρια που μετρά 26 χρόνια με τον Γιώργο Λύρα, αποκάλυψε ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν που την έκανε να καταλάβει το ταλέντο της και όχι μόνο.

Η εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνα για τον Γιώργο Λύρα

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά για τη σχέση της με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, αλλά και την ηλικιακή διαφορά τους.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι όλο αυτό είναι πατρικό και έχει θέμα με το αίσθημα της ασφάλειας, διότι μετά την απώλεια του πατέρα της στράφηκε σε έναν μεγαλύτερο από αυτήν άνδρα ηλικιακά.

«Είναι πατρικό. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αναζήτησα χωρίς να το καταλάβω μεγαλύτερο σύντροφο. Και προφανώς κι αυτός έχει δει λίγο ενεργειακά τη μεγάλη του κόρη σε μένα. Δηλαδή αυτό το στοιχείο της προστασίας υπάρχει απ’ την πρώτη στιγμή. Εγώ δε ζω για τη δουλειά μου, με ενδιέφερε πάρα πολύ η ασφάλεια.

Τον συνάντησα νωρίς ευτυχώς. Πριν 26 χρόνια. Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μία έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι.

Συζήσαμε γρήγορα και μετά από 4-4μιση χρόνια ήρθε και μου είπε: ως εδώ ήταν, εσύ δε γνωρίζεις τη λέξη “διεκδικώ”, δε γνωρίζεις τη φράση “ξέρω τι αξίζω”, οπότε άσε κάποιον άλλο να σου πάει το ταλέντο σου εκεί που πρέπει. Όταν τσακωνόμαστε, μου το κοπανάει: έχω δώσει όλη μου τη ζωή για σένα!» εξομολογήθηκε η Πέγκυ Ζήνα.