Με μπλε γούνα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο - Έτσι πέρασε τις γιορτές η εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα

Λίγο πριν φέρει το παιδάκι της στον κόσμο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
instagram - foureira
instagram - foureira

H Eλένη Φουρέιρα μπορεί να είναι η απόλυτη pop Ελληνίδα τραγουδίστρια, όμως η απόφαση της να γίνει για πρώτη φορά μανούλα φαίνεται, πως ήταν πολύ μεγαλύτερη από καριέρες και επιτυχίες.

Η επιλογή της αυτή είναι κάτι, που στηρίζει φυσικά πρώτος και καλύτερος ο αγαπημένος της Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να ζει στην Ελλάδα, καθώς τα ευχάριστα δε θα αργήσουν και πολύ να έρθουν.

Η είδηση της εγκυμοσύνης για την Ελένη Φουρέιρα είναι γενικότερα κάτι, που έχει ενθουσιάσει όσους την αγαπάνε αλλά και τα πολύ δικά της άτομα, όπως τον κουμπάρο και φίλο της, Παντελή Τουτουντζή.

«Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο μα πόσο βαθιά χαρούμενος είμαι που η Ελένη θα γίνει μητέρα. Μια μεγάλη προσμονή! Η Ελένη είναι αδερφή μου και το έχει αποδείξει η αγάπη μας αυτό. Οπότε μόνο χαρά, αγωνία. Να βγαίνουμε με τα παιδάκια μας να παίζουμε, έχουμε σχεδιάσει όλη την υπόλοιπη ζωή μας πάνω σε αυτό. Είναι τόσο λαμπερή, τόσο χαμογελαστή, τόσο όμορφη, τόσο υπέροχη.

Ειλικρινά αυτή η σχέση είναι τόσο βαθιά και ουσιαστική που δεν έχει να κάνει με ταμπέλες και κουμπαριές, έχει να κάνει με βαθιά αγάπη και πολύ αληθινά συναισθήματα», εξομολογήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής.

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Οι μήνες περνούν και τα μόνα και μέχρι στιγμής βλέπουμε συχνά νέα posts από την Φουρέιρα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και φυσικά το εκρηκτικό της στυλ, αφού δεν έχει προβεί σε δηλώσεις.

Μάλιστα την Κυριακή 25/12 με αφορμή τα Χριστούγεννα την είδαμε να εύχεται σε όλον τον κόσμο μέσα από δικά της στιγμιότυπα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και σε άλλα σημεία του σπιτιού.

«Καλά Χριστούγεννα με πολλή αγάπη! Αυτές τις γιορτές ας αγαπήσουμε ό,τι είναι αλήθεια σημαντικό στις ζωές μας», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.