62 χρονών πια κι έχει αφοσιωθεί στον Θεό: Η σημερινή εικόνα της Μαρούσκας από τους Δυο ξένους

Η μοναδική φωτογραφία της που κυκλοφορεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
62 χρονών πια κι έχει αφοσιωθεί στον Θεό: Η σημερινή εικόνα της Μαρούσκας από τους Δυο ξένους

Δύο ξένοι: Η σειρά εξιστορούσε τον έρωτα του σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής, Κωνσταντίνου Μαρκορά, και της τηλεπαρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής Πρωινό Χαμόγελο, Μαρίνας Κουντουράτου, μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και μια προσπάθεια να κρύψουν τον έρωτα τους από τους άλλους, αλλά πολλές φορές και από τον ίδιο τους τον εαυτό. Η σειρά ξεχώρισε για το σενάριο της, βασισμένο στο χιούμορ και στα πικάντικα σχόλια, χαρακτηριστικά γνωρίσματα των σεναριογράφων.

Ένας από τους χαρακτήρες που είχαν κλέψει την παράσταση, πέρα από αυτόν του Νίκου Σεργιανόπουλου ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του (δείτε εδώ σπάνιες φρικιαστικές φωτογραφίες), ήταν αυτός της Μαρούσκας.

Η Ρωσίδα οικιακή βοηθός της Ντένης Μαρκορά κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό κυρίως με τον τρόπο που κατάφερνε να συνεννοείται μαζί της. Η αριστοκράτισσα μητέρα του Κωνσταντίνου Μαρκορά δε μιλούσε ρωσικά και η Μαρούσκα δε μιλούσε ελληνικά. Κάπως έτσι, οι σκηνές τους στη σειρά και οι ατάκες τους άφησαν εποχή.

Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στον θεό και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι περιορισμένες. Πλέον είναι 62 ετών και η τελευταία φωτογραφία της είναι από το 2017 όταν είχε πάρει μέρος σε μία διάλεξη.

Μαρούσκα Δύο ξένοι πως είναι σήμερα

Δεν προβλήθηκε ποτέ στο Mega - Το θλιβερό τέλος της σειράς «Δύο Ξένοι»

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου, το φινάλε της σειράς θα ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που παρακολουθήσαμε εμείς στις οθόνες μας.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, η Μαρίνα έκανε πρόταση γάμου στον Αία, αλλά λίγο πριν τον γάμο, ο Κωνσταντίνος ομολόγησε σε όλους την αγάπη του γι’ αυτή. Η μοίρα το ήθελε γραφτό εκείνος και εκείνη να κατέληξαν μαζί.

Δύο Ξένοι φινάλε

Τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά ωστόσο αν η σειρά συνεχιζόταν και για τρίτη σεζόν. Το ευτυχισμένο ζευγάρι θα έπαιρνε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει μόνιμα στο Λονδίνο. Εκεί ο Μαρκοράς θα συνέχιζε την ενασχόλησή του με το θέατρο και μάλιστα θα έκανε τεράστια βήματα στην καριέρα του, στον χώρο της σκηνοθεσίας. Όσο για τη Μαρίνα, θα τα άλλαζε όλα. Στον χρόνο που θα είχε στο Λονδίνο θα ασχολούνταν με το διάβασμα και θα έβλεπε τη ζωή τελείως διαφορετικά. Όπως έγινε γνωστό όμως, το ζευγάρι δε θα έμενε μαζί.

Οι δυο τους θα χώριζαν και ένας ένας θα επέστρεφαν στην Ελλάδα. Η Μαρίνα, με καστανά πλέον μαλλιά θα διεκδικούσε εκ νέου μία θέση στην τηλεόραση, ωστόσο η νέα της εμφάνιση και η στάση της, δεν θα ήταν αρκετά εμπορικές ώστε να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής σε κάποιο μεγάλο σταθμό και έτσι θα κατέληγε σε κανάλια μικρής εμβέλειας.

Δύο Ξένοι τρίτη σεζόν

Ο Κωνσταντίνος ωστόσο, στην επιστροφή του στην Ελλάδα θα έβρισκε τον δρόμο του στρωμένο με ροδοπέταλα μιας και με την καριέρα που θα έχτιζε στο Λονδίνο, θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει μεγάλες θέσεις. Έτσι, θα αναλάμβανε τη διοίκηση ενός μεγάλου καναλιού και από αυτή τη θέση θα είχε την ευκαιρία να βοηθήσει τη Μαρίνα για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα.