OPEN: Οι εκπομπές και η σειρά που θα αλλάξουν ώρα προβολής - Τι συμβαίνει

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(open.gr)
(open.gr)

Το πρωί της Δευτέρας (26/12) από τις πρώτες ώρες έγιναν γνωστές κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα, από το κανάλι του Open. Νέο πρόγραμμα διαμορφώνεται με την αρχή της νέας χρονιάς και θα επηρεαστούν οι εκπομπές «Λάβα», «Ό,τι αγαπώ» και η δραματική σειρά εποχής «Το Κόκκινο Ποτάμι» (δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση), διότι θα αλλάξουν τις ώρες προβολής τους.

Όλα δείχνουν πως το Open θα συνεχίσει να πορεύεται με το «Έρωτας Φυγάς» ως αιχμή στη μάχη της τηλεθέασης με τις αλλαγές να αφορούν το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου το οποίο πλέον ενισχύεται αρκετά. Πως θα διαμορφωθούν όμως, για να γνωρίζει και το τηλεοπτικό κοινό, των τριών αυτών προγραμμάτων;

Οι αλλαγές στην ώρα προβολής των τριών προγραμμάτων του Open

Αρχικά, η σατυρική εκπομπή του Βαγγέλη Περή «Λάβα» θα δοκιμαστεί σε ένα νέο πόστο και θα μεταφερθεί από το slot των 20:00 στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου απέναντι από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού. Πρόκειται για μία τολμηρή κίνηση καθώς θα είναι η πρώτη φορά που που μία σατυρική εκπομπή θα σταθεί αντιμέτωπη με τις lifestyle ενημερωτικές εκπομπές.

Ωστόσο οι αλλαγές θα έρθουν και στη βραδινή ζώνη καθώς το «Ό,τι αγαπώ» με παρουσιαστή τον Γιάννη Μπέζο να μεταφέρεται από το slot των 21:00 για αργότερα το βράδυ με ώρα έναρξης τις 23:00. Να σημειωθεί ότι την ίδια πορεία είχε και η εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα» τις Παρασκευές.

Τέλος το «Κόκκινο Ποτάμι» αλλάζει ημέρα προβολής. Η σειρά θα προβάλει μέσα στον Ιανουάριο 4 επεισόδια σα τηλεταινίες που θα κάνουν περίληψη των όσων έχουν συμβεί μέχρι τώρα. Στη συνέχεια από Φεβρουάριο θα δούμε νέα επεισόδια τα οποία θα προβάλλονται κάθε Σάββατο στις 22:00 το βράδυ.