"Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία"- Ο Λιάγκας "άδειασε" τον Πλέυρη για τη υπόθεση με τον Μπισμπίκη

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor

Το πρωί της Τρίτης (27/12) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό» μετά τα όσα ειπώθηκαν και έγιναν με το πρόστιμο από τον Θάνο Πλεύρη μέσω του Υπουργείου Υγείας (δείτε εδώ τον λόγο) με αφορμή την τρυφερή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστο.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, γνωστός ότι δεν "λυπάται" και πάντα λέει την δική του άποψη σε οποιοδήποτε θέμα, εννοείται και μίλησε για αυτό το περιστατικό, πάντα με χιουμοριστική διάθεση.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το περιστατικό με την Βανδή-Μπισμπίκη και Πλεύρη

Σάλος προκλήθηκε με τις φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη να φιλά τη Δέσποινα Βανδή στο "Έναστρον", με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να κρατάει τσιγάρο μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Οι φωτογραφίες αυτές έφεραν την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον για τη μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Το θέμα σχολιάστηκε και στο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει ότι ξαφνικά θυμίθηκε τον αντικαπνιστικό νόμο για τα νυχτερινά κέντρα και ότι τώρα το πήρε σαν αφορμή, τέτοιες γιορτινές μέρες να τις μαυρίσει, ο υπουργός.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά: «Ξαφνικά ανακαλύψαμε στη χώρα της υποκρισίας ότι στα νυχτερινά μαγαζιά και στα μπουζούκια επιτρέπεται το κάπνισμα. Επειδή ο Μπισμπίκης που είναι ερωτευμένος πάει κάθε βράδυ στην Βανδή τη φιλάει. Μπράβο οι άνθρωποι, είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της Ελλάδας. Εγώ τους χαίρομαι. Μακάρι να τύχαινε και σε μένα να ερωτευτώ.

Κάπνισε όπως καπνίζουν όλοι στα μπουζούκια. Ξαφνικά τώρα τον βγάλαμε στη σέντρα. Ο απαράδεκτος Μπισμπίκης. Έβγαλε ανακοίνωση ο Πλεύρης, έβγαλε ανακοίνωση το Έναστρον. Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία. Εγώ θα περίμενα τον κ. Πλεύρη να βγει και να πει ως νέος άνθρωπος – που τον στήριξα όταν ο πατέρας του βγήκε και χαιρέτησε χιτλερικά – είναι υγεία ο έρωτας».

Όπως ήταν επόμενο υπήρξε ένταση και στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με τον αντικαπνιστικό νόμο που δεν τηρείται στα νυχτερινά μαγαζιά.