Πάνω από 40 χιλιάρικα - Το υπέρογκο ποσό που έπαιρνε η Κάρμεν Ρουγγέρη μέσα σε ένα μήνα

Απίστευτό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, Κάρμεν Ρουγγέρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Status» στο AstraTV, η οποία προβλήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων τη Κυριακή 25/12.

Η ίδια μίλησε πολύ ανοιχτά για προσωπικά της ζητήματα, τα οποία δεν είναι τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό, αλλά και για μία από τις μεγάλες τις αγάπες, με αυτή να μην είναι άλλη από την ηθοποιία.

Η ηθοποιός έχει πολλά χρόνια, που εργάζεται στο χώρο και μάλιστα το όνομα της έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, αφού σειρές που έπαιξε άφησαν εποχή.

Αυτό, ωστόσο που δεν ξέραμε είναι πως σε αντίθεση με σήμερα υπήρξαν εποχές, που η Κάρμεν Ρουγγέρη μπορεί να εργαζόταν για ένα μήνα το ποσό, με το οποίο ανταμειβόταν ξεπερνούσε τις 40.000 (δείτε εδώ πόσα χρήματα έβγαζε μέσα σε μία ημέρα).

Το ποσό που έβγαζε το μήνα η Κάρμεν Ρουγγέρη

«Το σπίτι μου το έκανα από τη Ζωγραφική. Κάποια στιγμή δεν μας έφταναν τα χρήματα για να πληρώσουμε τα γραμμάτια για το δάνειο του σπιτιού και έβαλα μπροστά τη ζωγραφική στο ύφασμα, έκανα ζωγραφιστά νυφικά. Κι από ‘κει που έπαιρνα 3.500 ευρώ μισθό στο Εθνικό Θέατρο, έβγαζα 50.000 από τη ζωγραφική.

«50.000 ευρώ τον μήνα. Κι έτσι έκανα το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου, όλα από αυτό. Το έκανα για 8 χρόνια, δούλεψα πολύ. Βέβαια, μετά βγήκαν και ανταγωνιστές, γιατί πρώτη το είχα λανσάρει εγώ. Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε έβρισκα τρόπο να βρω κάτι καινούργιο για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα καλύτερα στη ζωή μου. Και οτιδήποτε έβαζα με τον νου μου αποδεικνυόταν ότι θα πάει καλά», ανέφερε η Κάρμεν Ρουγγέρη.