Ξέσπασε σε κλάματα η Kim Kardashian - Η σοκαριστική αποκάλυψη για το χωρισμό της από τον Kanye West

«Θα συνεχίσω να τον προστατεύω για το καλό των παιδιών μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Kim Kardashian - Η σοκαριστική αποκάλυψη για το χωρισμό της από τον Kanye West

H Κim Kardashian και ο Kanye West έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα μετά από χρόνια κοινής πορείας και γάμου αλλά και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, παρόλα αυτά τώρα βγήκε οριστικά το διαζύγιο τους και είναι επίσημα ελεύθεροι και στα χαρτιά.

Το πρώην ζευγάρι έχει πάρει κατά τη γνώμη του την καλύτερη δυνατή απόφαση με σκοπό να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, τα οποία είναι βασική προτεραιότητα στη ζωή και των δύο (δείτε εδώ τον αυστηρό τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά της η Kim).

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι θα έχει κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, ενώ ο καλλιτέχνης καλείται να της καταβάλει 200.000 ευρώ τον μήνα για διατροφή.

Μάλιστα, θα συνεισφέρουν εξίσου στην κάλυψη για την ασφάλεια, την εκπαίδευση και την ιατρική περίθαλψη των τεσσάρων ανήλικων παιδιών τους. Όσον αφορά τα περιουσιακά τους που είναι πολλά και αξίζουν δισεκατομμύρια, θα χωριστούν βάση του προγαμιαίου συμβολαίου τους.

Μια νέα λοιπόν παραχώρησε η Kim Kardashian στην εκπομπή Angie Martinez IRL, στην οποία μίλησε για πολλά και διαφορετικά ζητήματα με μεγάλη ειλικρίνεια, ωστόσο πολύ συγκινητικό ήταν το σημείο, που η γυναίκα αναφέρθηκε στο διαζύγιο της, μην αντέχοντας την ένταση μέσα της και ξεσπώντας σε κλάματα.

Η συγκινητική συνέντευξη της Kim Kardashian για το διαζύγιό της

«Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου -όσο μπορούν να το έχουν αυτό. Αυτό θα ήθελα για εκείνα. Αν δεν ξέρουν όλα αυτά τα πράγματα που λέγονται ή τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί να τους φέρω αυτή την αρνητική ενέργεια; Αυτό είναι πολύ βαρύ ακόμα και για τους ενήλικες, δεν είναι έτοιμα να το αντιμετωπίσουν.

Κάποια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστήσουν που κράτησα αυτή τη στάση και δεν “έριξα” τον μπαμπά τους, όταν μπορούσα. Θα με ευχαριστήσουν και θα τους απαντήσω προσωπικά σε οτιδήποτε θέλουν να μάθουν. Σίγουρα τον προστάτεψα και θα εξακολουθώ να το κάνω, για τα παιδιά μου.

Στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα που συμβαίνει από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί. Όσο όμως, γίνεται αυτό, θα συνεχίσω να τα προστατεύω», είπε η Kim Kardashian.