Πόζαραν στην ίδια θέα αλλά όχι μαζί - Οι νέες φωτογραφίες Λιάντου & Σκουρλέτη στην Αράχωβα

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
aphrodite_liantou - instagram
aphrodite_liantou - instagram

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι και οι δύο ένα πολύ καλό παράδειγμα νέων ηθοποιών, που κάνουν μεγάλη επιτυχία στο χώρο από τα πρώτα τους κιόλας βήματα και σίγουρα στη Γη της ελιάς, που παίζουν (δείτε εδώ τις αντιδράσεις για τα φιλιά τους στη σειρά).

Πολλοί ήταν εκείνοι, που έλεγαν εξαρχής, πως τα δύο νέα παιδιά είναι πολύ ταιριαστά και πως θα έπρεπε βάση χημείας να είναι μαζί, κάτι που ωστόσο στην αρχή διέψευδαν κατηγορηματικά.

«Τα έχουμε δει τα δημοσιεύματα. Γελάμε και κάνουμε πλάκα με αυτό. Δεν ξέρω. Έχουμε χημεία», είχαν αναφέρει σε κοινή τους συνέντευξη.

Οι φήμες λοιπόν έπαιρναν και έδιναν και έτσι σιγά σιγά έγινε και επίσημο, πως Λιάντου και Σκουρλέτης είναι ζευγάρι και μάλιστα τα φετινά Χριστούγεννα πέρασαν πολύ όμορφα οι δύο τους, μαζί με την Εβελίνα Παπούλια σε ένα μεγάλο και οικογενειακό τραπέζι.

«Και δεν είμαστε όλα τα ξαδέλφια ούτε όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι… γιατί και οι φίλοι οικογένεια είναι!!Λείπουν αρκετοί!! Χρόνια πολλά σε όλους εσάς από εμάς…. Και σας ευχόμαστε οικογενειακές στιγμές με αγάπη χαρά γλέντια ευτυχία και υγεία. Του χρόνου όλοι μαζί!! @ino_s11 @mais10club @aphrodite_liantou @alexandros_skourletis @sophia_pilidou», έγραψε =η Εβελίνα Παπούλια στη φωτογραφία από το κοινό τραπέζι που βρέθηκαν όλοι μαζί στις γιορτές.

Στη συνέχεια των ημερών το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει και λίγες ημέρες πιο ιδιωτικά και έτσι ταξίδεψαν μέχρι την Αράχωβα, εκεί από όπου δημοσιεύουν φωτογραφίες στο instagram.

Χωρίς ωστόσο να κοινοποιούν κοινές τους φωτογραφίες αίσθηση κάνει το τοπίο, που επέλεξαν να ποζάρουν ο καθένας ξεχωριστά και στη συνέχεια να κοινοποιήσουν στο instagram.

Οι φωτογραφίες της Λιάντου και του Σκουρλέτη από τις διακοπές τους στην Αράχωβα