«Πήγα στην αστυνομία και ζήτησα άδεια οπλοφορίας» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδήμα

Τι την οδήγησε εκεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ''Στούντιο 4'' την Τρίτη 27/12 με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της σε μία πολύ ειλικρινή συνέντευξη.

Με μία βαριά αναφορά ξεκίνησε να μιλάει η ηθοποιός, η οποία πριν από πολύ λίγους μήνες έχασε τη μητέρα της ενώ πριν από πολλά χρόνια είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας της.

Στη συνέχεια λοιπόν με σκοπό να ελαφρύνει σε ένα σημείο το κλίμα η ίδια εξήγησε, πως μπορεί σήμερα να είναι ηθοποιός και να έχει γράψει μία σειρά από βιβλία αλλά όταν μικρή πέρασε από πολλές διακυμάνσεις και επιθυμίες σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό της προσανατολισμό (δείτε εδώ το λόγο που η Παπαδήμα θα ήθελε ακόμα και σκοτώσει).

«Έχασα πολλές δουλειές από τα όχι. Έτρωγαν από ένα φάσκελο και έφευγα. Γυρνούσα σπίτι και έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα. Ευτυχώς έχω την τύχη με το μέρος μου και τα κατάφερνα. Αυτούς που κατηγορούμε τώρα, ανώμαλοι άνθρωποι, πίσω από αυτούς υπάρχουν κι άλλοι, κάποιοι τους υποστήριξαν. Οι όποιοι παραγωγοί δεν έκαναν αυτούς πρωταγωνιστές, οι πρωταγωνιστές έκαναν τους παραγωγούς, δεν πρέπει να βγάζουν την ουρά τους έξω», είχε πει η Δήμητρα Παπαδήμα για τη δουλειά της.

Η απίστευτη αποκάλυψη της Δήμητρας Παπαδήμα

«Μικρή ήμουν ένα κατατονικό, ασυμβίβαστο και απροσάρμοστο παιδί. Μετά έγινα της καλογερικής, ήθελα να γίνω καλόγρια στα 13, είναι γνωστό αυτό. Μετά αποφασίζω να γίνω όργανο της τάξης, να φέρω μία δικαιοσύνη στον κόσμο.

Πήγα στην Αστυνομία και ζήτησα άδεια οπλοφορίας στα 15, γιατί ήθελα να βάλω τον κόσμο σε μία τάξη, ήθελα το δίκιο. Θα σκότωνα τους κακούς… και τώρα μπορώ να το κάνω πολύ εύκολαΗ τέταρτη φάση ήταν μετά τα 15, που έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα. Έβαζα το χέρι πάνω στο βιβλίο για να πάρω τις γνώσεις. Όταν δεν έβρισκα βιβλίο να διαβάσω, διάβαζα εγκυκλοπαίδειες, λεξικά… ξεκινούσα από το Α.

Πέρασε κι αυτή η φάση και μετά έγινα μία ωραία, μοιραία και αυτοκαταστροφική. Ασχοληθήκαμε με το θέατρο, την τηλεόραση και τα λοιπά. Μετά έγινα μάνα, οπότε ηρέμησα πολύ. Και τώρα είμαι στην καλύτερη φάση, παιδιά… φρικιό. Είμαι όλα τα άλλα αλλά με επίγνωση», τόνισε η Δήμητρα Παπαδήμα.