«Ήταν άσχημα και χυδαία τα σχόλια που...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήταν άσχημα και χυδαία τα σχόλια που...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου

Το πρωί της Τρίτης (27/12) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Αναστασίας Τσιλιμπίου. Η γνωστή για την ηλικία της ηθοποιός, που πρόσφατα αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος της (δείτε τον εδώ) μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για την τηλεοπτική σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" που βρίσκεται και όχι μονο.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου αναφέρθηκε επίσης και στον σύντροφο της, που βρίσκεται μακριά από τα επαγγέλματα της ελληνικής και όχι μόνο showbiz, αλλά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην θεατρική παράσταση που συμμετέχει εδώ και δύο σεζόν.

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου

Συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» έδωσε η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουσε για το γεγονός ότι δεν θυμόταν, σε παιχνίδι στο «Ρουκ Ζουκ», την παρουσιάστρια του Μπράβο.

Η ηθοποιός ξεκήνησε από νωρίς στον χώρο της υποκριτικής και όπως αποκάλυψε δεν την φάνηκε κάτι δύσκολο, παρα μόνο μια αντιπαράθεση που είχε σε ένα τηλεπαιχνίδι, για ένα παλιό reality show. Ακόμη, αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα που έχει σαν άνθρωπος και είπε οτι της αρέσει να μοιράζεται πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, διότι αργα η γρήγορα θα μαθαίνονταν.

«Τώρα ξεκινάει να ξετυλίγεται ο χαρακτήρας μου στη σειρά. Βρίσκω την ισορροπία στα προσωπικά και στα επαγγελματικά μου. Μου αρέσει να μοιράζομαι φωτογραφίες με τη σχέση μου. Ο σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο. Δεν αντιμετώπισα δυσκολίες όταν ασχολήθηκα μικρή με την υποκριτική», είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είπε στη συνέχεια: «Πήγα στο Ρουκ Ζουκ και δεν θυμόμουν την παρουσιάστρια του “Μπράβο”. Το ήξερα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μου ήρθε και είπα “τι μου λες; Είμαι 24”. Και ο κόσμος έγραψε τόσο άσχημα και χυδαία σχόλια».