«Δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα...» - Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Όλα όσα είπε τον αέρα της εκπομπής!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα...» - Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Το πρωί της Τετάρτης (28/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκα οι χθεσινές δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο «Breakfast@Star». Ο θεατρικός παραγωγός και ηθοποιός, δεν δίστασε να αναφερθεί στους ανθρώπους από τα πάνελ των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης δεν εκτιμά πλέον (δείτε εδώ ποιοι είναι).

Ο Κώστας Τσουρός ήταν μέσα σε αυτόυς φυσικά και δεν ντράπηκε όπως κάθε μέρα, που χθές "άδειασε" την γυμνή φωτογράφιση της Ιωάννας Τούνη (δείτε εδώ τα λόγια του) να αναφερθεί και να εκφράσει την άποψη του.

Η απάντηση του Κώστα Τσουρού στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε σήμερα το πρωί ο Κώστας Τσουρός στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, όπως πάντα. Αρνήθηκε τα πάντα ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Mega, αναφέροντας μάλιστα ότι δεν του έστειλε ποτέ κανένα μήνυμα και ότι όλα αυτά που λέει είναι ψέματα.

«Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που κάνουμε νούμερα. Αισθάνομαι λίγο άβολα γιατί ότι είπε ο Μαυρίκιος είναι ότι να ‘ναι. Δεν ισχύει τίποτα απ’ ότι είπε. Είπε ότι μου έστειλε μήνυμα και δεν του απάντησα. Δεν μου έστειλε μήνυμα ο Μαυρίκιος, με είχε πάρει τηλέφωνο και του είχα μιλήσει και το είχα πει κι εδώ τότε.

Ότι με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε ότι “κάνουμε το γύρισμα με το μανικιούρ-πεντικιούρ και ελπίζω να μην ζοριστείς στον αέρα που θα το δεις”. Και του είχα πει στο τηλέφωνο ότι “επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, θα πω στον αέρα ότι με πήρες τηλέφωνο” και μου είπε “ναι, πες το, δεν με πειράζει”», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Και τώρα βγαίνει σε μια εκπομπή και λέει ότι μου έστειλε μήνυμα, ότι δεν του απάντησα στο μήνυμα, ότι το εκμεταλλεύτηκα για να κάνουμε νούμερα και ότι ήμασταν φίλοι. Φίλοι δεν ήμασταν, γνωστοί ήμασταν. Για μένα η φιλία είναι ιερό πράγμα. Εν τω μεταξύ, είχε ξεχάσει και το όνομά μου, είπε ο Κώστας, δεν θυμόταν.

Αν ο Μαυρίκιος θεωρεί ότι επειδή άρχισα να σχολιάζω αρνητικά τον έρωτά τους πλέον δεν έχουμε καλή σχέση, ας το θεωρεί. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μαυρίκιο. Να βγαίνει και να λέει ότι τον εκμεταλλευτήκαμε, το ότι εγώ είπα ότι μου έστειλε και δεν μου έστειλε και δεν απάντησα και τέτοια, είναι τουλάχιστον γελοίο, συγγνώμη ρε Μαυρίκιε».