«Με τη μαμά μου δεν έχουμε...» - Για πρώτη φορά μετά το GNTM μιλά η Αλεξία Τράϊκο για την οικογένεια της

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με τη μαμά μου δεν έχουμε...» - Για πρώτη φορά μετά το GNTM μιλά η Αλεξία Τράϊκο για την οικογένεια της

Το πρωί της Τετάρτης (28/12) στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε καλεσμένη για πρώτη φορά τηλεοπτικά η Αλεξία Τράϊκο, η φετινή νικήτρια του GNTM 5. Το νεαρό μοντέλο που μετά την προβολή του τελικού έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ) μίλησε για τα όσα συνέβησαν μέσα στο ριάλιτι μόδας, αλλά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικογένεια της.

Το νεαρό μοντέλο, που συναγωνίζονταν την Μαρίτα και την Βικτώρια, πήρε την πρώτη θέση και τα έδωσε όλα.

Οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της Αλεξίας Τράϊκο

Η Αλεξία Τράικο, η νικήτρια του φετινού GNTM βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, το πρωί της Τετάρτης και μεταξύ άλλων μίλησε για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον πατέρα της μετά την ανακοίνωση του αποτέλέσματος. Η Αλεξία Τράικο αναφέρθηκε επίσης, και στις σχέσεις που έχει με τη μητέρα της, οι οποίες δεν είναι και τόσο καλές, διότι υπάρχει παρελθόν με περιστατικά και συμπεριφορές.

«Γενικά, με την οικογένειά μου είμαστε λίγο χωρισμένοι μεταξύ μας. Ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχει ξαναπαντρευτεί και όλα αυτά… Είχα δίπλα μου τους φίλους μου, που μόνο που ήταν εκεί μου κάλυπταν όλο το κενό. Ο μπαμπάς έβλεπε τον τελικό live και με το που τελείωσε με πήρε κατευθείαν τηλέφωνο.

Ήταν πάντα εκεί δίπλα μου, να με συμβουλεύσει. Ήταν πολύ συγκινημένος, παρότι δεν ήθελε να το δείχνει… είναι αυτό το κλασικό οι άντρες δεν κλαίνε. Αυτό που μου είχε λείψει πιο πολύ παλαιότερα είναι ότι δεν είχα ακούσει μπράβο. Ήταν κομβική στιγμή για μένα το GNTM, η νίκη είναι συμβολική για μένα», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξία Τράικο.

«Με τη μαμά μου δεν έχουμε τόσο πολύ καλές σχέσεις. Δεν έχουμε τόσο κοντινές σχέσεις, αλλά εντάξει… γνωρίζω ότι μπορεί να είναι περήφανη για μένα παρ’ όλο που δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις», εξομολογήθηκε η Αλεξία Τράικο.