«Δεν γνώριζε κανένας ότι...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Σταματοπούλου για το παιδί που έχασε

Δεν το είχε μοιραστεί ξανά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ρούλα Σταματοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day του Alpha, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 28/12 με τη γνωστή make up artist των διάσημων να μιλάει για προσωπικά της ζητήματα (δείτε εδώ το μωράκι της δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο).

Εδώ και λίγους μήνες η γυναίκα έχει γίνει μανούλα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι με τη ζωή της να αλλάζει πραγματικά από τη στιγμή, που έμεινε έγκυος και στο εξής.

«Για μένα ήταν κάτι πολύ μακρινό, δεν είναι όλες οι γυναίκες να γίνουν μητέρες. Είχα σκεφτεί να κάνω τη δική μου οικογένεια. Σε είχα ρωτήσει πώς το κάνεις… Δεν μου χτύπησε καμπανάκι. Ο στόχος μου ήταν ότι ήθελα να κάνω παιδί. Ήρθε ο άνθρωπος στη ζωή μου και αποφάσισα να κάνω παιδί. Μου το έβγαλε… Το πιο σημαντικό ήταν ότι ήθελα να το ζήσω μαζί του. Στον Κωνσταντίνο αρέσει η οικογένεια. Εγώ είμαι πιο ατίθαση και ελεύθερο πνεύμα», είχε πει σε άλλη συνέντευξη η Ρούλα Σταματοπούλου.

Mε τις νέες της δηλώσεις η νέα μανούλα έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη για τη ζωή της και για το κομμάτι της μητρότητας, που πολλοί δεν ξέραμε, καθώς μπορεί να έμεινε πρόσφατα έγκυος, αλλά όπως αποκάλυψε οι προσπάθειες είχαν ξεκινήσει πολύ παλιότερα αντιμετωπίζοντας μάλιστα και μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη.

Οι δηλώσεις της Ρούλας Σταματοπούλου για την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε

«Δεν γνώριζε κανένας ότι κάναμε προσπάθειες να αποκτήσουμε παιδί. Πέρασα και μια αποτυχία και όταν το έχασα με πείραξε πάρα πολύ που έπρεπε να δώσω εξηγήσεις. Δεν ήθελα να το συζητήσω με κανέναν. Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού μετά να το χάνεις.

Είναι μια απώλεια. Τα είχα βάλει με τους πάντες. Μετά την αποβολή είπα δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε φέρω κοντά μου. Κάθε φορά που έβγαινε αρνητική μια προσπάθεια, με έφερνε πιο κοντά στον Άγγελο», είπε η Ρούλα Σταματοπούλου.