Μια γροθιά όλοι μαζί - Σπάνια φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη και τον αδερφό της

Έκαναν όλοι μαζί γιορτές!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Γιορτινές και άκρως οικογενειακές ήταν οι ημέρες, που πέρασαν καθώς εν όψει των Χριστουγέννων είδαμε πολλά τραπέζια να γεμίζουν με φαγητά και πολλά σπίτια να πλημμυρίζουν με πλήθος κόσμου.

Έτσι λοιπόν, σε ανάλογο κλίμα είδαμε και την αγαπημένη Άντζελα Γκερέκου, η οποία πέρασε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της και συγκεκριμένα μαζί με την κόρη, τον αδερφό της και άλλα αγαπημένα πρόσωπα (δείτε εδώ τι δουλειά έκανε η Γκερέκου πριν παντρευτεί τον Βοσκόπουλο).

Μέσα από μία οικογενειακή φωτογραφία, που δημοσίευσε η ηθοποιός στο λογαριασμό της στο instgram έδειξε ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο με όλα τα μέλη συγκεντρωμένα σε ένα κόκκινο στρωμένο τραπέζι.

Σίγουρα, ο γιορτές είναι ημέρες, που ο καθένας θέλει να περνάει με δικά του πρόσωπα και παρά το γεγονός, που βλέπουμε την Γκερέκου μαζί με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου να χαμογελάνε μια σκέψη τους θα είναι μαζί με την αείμνηστο σύζυγό και πατέρα τους, Τόλη Βοσκόπουλο.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτά που θα πω αλλά αν δεν τα πω και τώρα, πότε να τα πω; Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σιωπήσει και εγώ και ο Τόλης. Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή μπορώ να πω ότι, ναι, πληγώθηκε. Πληγώθηκε από την χώρα του, από την Πολιτεία, από το νομικό μας σύστημα, από το δικαστικό μας σύστημα. Πληγώθηκε από πολλές αδικίες που έγιναν εις βάρος του. Πληγώθηκε από τους δημοσιογράφους, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα δελτία ειδήσεων, τις εκπομπές που γίνονταν και άλλοι σεβάστηκαν αλλά και πολλοί άλλοι δεν σεβάστηκαν τι ήταν ο Τόλης και πόσα είχε δώσει με την ψυχή του στον χώρο του αλλά και στους ανθρώπους.

Ένας άνθρωπος, που τώρα ναι θα το πω και εγώ ακόμη δεν το ήξερα αυτό καλά καλά, αλλά όταν έφυγε συνεχώς έρχονταν άνθρωποι και μου το έλεγαν, που έδινε σιωπηλά. Βοηθούσε σιωπηλά όποιον είχε ανάγκη, όποιον έχανε το σπίτι του και έβγαινε σε πλειστηριασμό την επόμενη ημέρα, όποιο παιδί είχε πρόβλημα με εξαρτησιογόνες ουσίες. Βοηθούσε, βοηθούσε, βοηθούσε. Σε σχέση με το χρήμα, ενώ ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους, δεν είχε καμία πρακτική σχέση. Ήταν κοντά του άνθρωποι που τον αγαπούσαν πραγματικά και μπορούσαν λίγο να διαχειριστεί σωστά, πήγαινε καλά. Ήταν κοντά του άνθρωποι αρνητικοί που ήθελαν να τον εκμεταλλευτούν, δεν πήγαινε καλά», είχε πει η Άντζελα σε συνέντευξη της για τον Τόλη.

Η οικογενειακή φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου

Γκερέκου - Οικογένεια
angela_gerekou - instagram