Τους φωτογράφησε η Δούκισσα χωρίς να το ξέρουν - Έχουν μεγαλώσει πολύ τα παιδιά της Νομικού

Το τρυφερό στιγμιότυπο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
dutchesss_ - instagram
dutchesss_ - instagram

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να έχει κάνει περάσματα από τηλεόραση, πασαρέλες και γενικά από τα μέσα αλλά η μεγαλύτερη της αγάπη σε αυτή τη ζωή είναι τα παιδιά της, στα οποία έχει αποφασίσει να αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Το πέρασμα της από τον ΑΝΤ1 ήταν κάτι σύντομο, αφού για το καλό όλων είδαμε πολύ σύντομα να διακόπτεται και τη Δούκισσα να επιστρέφει ξανά στην οικογένειά της (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για την αποχώρηση).

Τα φετινά Χριστούγεννα μάλιστα τη βρήκαν και πάλι μαζί τους με τη Δούκισσα να κάνει μια ανάρτηση στα social media της, που μας έβαλε σε σκέψεις.

«Ho Ho Ho… Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και φτάσαμε στα Χριστούγεννα; Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εσένα αυτές οι γιορτές. Για τα δικά μου εφηβικά χρόνια σήμαιναν ευκαιρία για … ύπνο και ταβανοθεραπεία.. Βλέπεις, αντί να με «γλύκαιναν», μου δημιουργούσαν άγχος. Και προσμονή. Για κάτι που δεν ερχόταν. Αλλά περίμενα. Τί ήταν όμως αυτό που περίμενα; Ούτε που ήξερα. (Σε μπέρδεψα , ή με καταλαβαίνεις; )

Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα. Πλέον, τα βλέπω όλα όχι μέσα από τα δικά μου μάτια που αδικούσαν αυτή τη γιορτή, αλλά μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Και ναι, είδα τη μαγεία. Βρήκα τη ζεστασιά. Την ουσία των ημερών. Κι αν με ρωτάς, έχω ακόμα προσμονή, ακόμα περιμένω. Ξέρεις τί; Μα τον Άγιο Βασίλη φυσικά …! Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα, αγάπη, ηρεμία και πολλές στιγμές ευτυχίας. Καλά Χριστούγεννα», είχε γράψει η Δούκισσα Νομικού.

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της

Είναι γεγονός, πως η παρουσιάστρια μεγαλώνει και εκείνη μαζί με τα παιδιά της και όσο περνάνε τα χρόνια συνειδητοποιεί πράγματα για τον εαυτό της, που δεν ήξερε.

Τις ανησυχίες της λοιπόν μοιράζεται με τους φίλους της στα social και μάλιστα - πολύ πρόσφατα - την Τετάρτη 28/12 δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα παιδιά της αγκαλιά.

Δούκισσα Νομικού - παιδιά