«Η μαμά μου πήγαινε σε γιατρούς...» - Το άγνωστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ζενεβιέβ από παιδί

Μίλησε πολύ ανοιχτά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Η μαμά μου πήγαινε σε γιατρούς...» - Το άγνωστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ζενεβιέβ από παιδί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ την Τετάρτη 28/12 με την Art director να μιλάει αναλυτικά για τη ζωή της αλλά και πτυχές του εαυτού της, που δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστές.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η πορεία της Ζενεβιέβ στο μόντελινγκ πηγαίνει χρόνια πίσω, ωστόσο το κοινό την έμαθε πολύ καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Η παρουσία της στο ριάλιτι μόδας προκάλεσε εντύπωση και σήμερα αίσθηση προκαλεί το γεγονός, πως το όνομα της ακούγεται γύρω από το αν υπάρχει κόντρα με εκείνη τη Βίκυ Καγιά.

«Είναι άλλη ιστορία να βλέπεις GNTM από τον καναπέ του σπιτιού σου, δεν έχεις κανένα βάρος και άγχος και το ευχαριστιέσαι. Δεν έχω πει τίποτα αρνητικό για το GNTM γιατί είναι ένα project που μου αρέσει και νομίζω πρέπει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Η Βίκυ Καγιά είναι πολλά περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση και ποια είμαι εγώ να σου πω για την Βίκυ Καγιά;», είχε πει η Ζενεβιέβ (δείτε εδώ την απάντηση της Καγιά).

Μέσα από τη νέα της συνέντευξη η Μαζαρί δε θέλησε να επαναληφθεί μιλώντας πάλι για το ίδιο ζήτημα και έτσι την είδαμε να κάνει μια αποκάλυψη για τη μαθησιακή δυσκολία, που αντιμετωπίζει από μικρή.

Η αποκάλυψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει από μικρή

«Της έλεγαν ότι έχω καθυστέρηση, κάτι που δεν επιτρέπεται να το λες γενικότερα στα παιδιά, γιατί το νευρολογικό τους σύστημα ακόμα αναπτύσσεται. Και δεν μπορείς μπροστά σε ένα παιδί να μιλήσεις για το νευρολογικό τους σύστημα, απαγορεύεται. Ήμουν μπροστά. Ευτυχώς πλέον οι άνθρωποι εκπαιδεύονται και στο ψυχολογικό. Και αυτοί οι άνθρωποι μαθαίνουν, δηλαδή δεν ήξεραν.

Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Ο δάσκαλος εκείνης της περιόδου με τον δάσκαλο που κάνουν τα παιδιά μου τώρα στο σχολείο είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Εμείς είχαμε και το «σήκω στον τοίχο με το πόδι». Το έκανες, δεν πήγαινες να καταγγείλεις. Ήταν μέσα στην εκπαίδευση.

Στην τάξη ένιωθα πάντα ένα στρες. Η μαμά μου με στήριξε σε όλο αυτό το ταξίδι, με πήγαινε σε γιατρούς. Κανένας δεν το καταλάβαινε. Η μαμά μου ήταν αυτή που έψαχνε ανθρώπους για να δουλέψουμε φωνητικά, λεκτικά τι θα κάνουμε. Μόνη της το ξεκίνησε, δεν υπήρχε κατεύθυνση. Της έλεγαν, είναι τεμπέλα. Μην πω την άλλη λέξη, γιατί είναι κακιά», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.