Αποχώρησε άρον άρον από το πλατό της Super Κατερίνα ο Γρηγόρης Γκουντάρας - Τι συνέβη

Γιατί δεν έκατσε μέχρι το φινάλε της εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποχώρησε άρον άρον από το πλατό της Super Κατερίνα ο Γρηγόρης Γκουντάρας - Τι συνέβη

Η τελευταία εκπομπή για το 2022 ήταν η σημερινή 30/12 για την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της για αυτό και όλοι βρισκόντουσαν σε άκρως γιορτινή και ευχάριστη διάθεση.

Γιατί αποχώρησε από την Super Κατερίνα ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της εκπομπής, η παρουσιάστρια ξάφνιασε τους τηλεθεατές καθώς αποδέσμευσε τον Γρηγόρη Γκουντάρα από το πλατό της, ο οποίος αποχώρησε εκτάκτως. Όπως είπε κι ο ίδιος, οι γιοι του τον περίμεναν πίσω από τις κάμερες καθώς θα πήγαιναν όλοι μαζί στο γήπεδο.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να χαιρετήσω τον Γρηγόρη γιατί έχουν έρθει εδώ ο Μάρκος και ο Οδυσσέας και θα τα πάει στον αγώνα. Οπότε μετά την μαγειρική δεν θα φάει παιδιά, έχει να πάει στον αγώνα. Τα λέμε αύριο στον τελικό του J2US, θα είμαστε μαζί στο τραπέζι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον συνεργάτη της.

Αμέσως μετά λοιπόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας (που βίωσε μια βαρύτατη απώλεια πριν μερικές μέρες) κατευθύνθηκε προς τους γιους του, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές στους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του.

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγες μέρες ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής, με αφορμή την συνέντευξη της συζύγου του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Νοκολαϊδη, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο (δείτε εδώ με τι μορφής καρκίνο διαγνώσθηκε).

«Αν έγινε η δημοπρασία και πουλήθηκαν τα μετάλλια, αν γίνεται… να τα δώσουν πίσω στα παιδάκια του. Ο πατέρας τους ήταν γίγαντας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γρηγόρη Γκουντάρα (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).