«Νόμιζα πως αυτό το ειδύλλιο είναι σκηνοθετημένο» - Άναυδοι στον αέρα του Happy Day με την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σε ποιο ζευγάρι αναφέρεται;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Νόμιζα πως αυτό το ειδύλλιο είναι σκηνοθετημένο» - Άναυδοι στον αέρα του Happy Day με την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια που θα μπουν ξανά στον νέο κύκλο του Survivor, καθώς είναι All Star Game, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι γνωρίστηκαν στον 5ο κύκλο του παιχνιδιού και από τότε είναι αχώριστοι.

Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν, τα κοινά τους ενδιαφέροντα τους έχουν ενώσει και οι δυο τους σχεδιάζουν από τώρα το μέλλον τους μαζί, μιας που ήδη χτίζουν το σπίτι των ονείρων τους. Πολλοί μπορεί να τους κρίνουν, αλλά εκείνοι επιλέγουν να αδιαφορούν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παραμένουν ερωτευμένοι.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου

Ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor 5 έμοιαζε πολύ με τον Τριαντάφυλλο και αυτό γιατί όπως και ο τραγουδιστής στον 4ο κύκλο, έτσι και ο φαρμακοποιός είχε βγει υποψήφιος προς αποχώρηση 11 φορές όμως στην 12η αποχώρησε από το παιχνίδι περίπου 2 εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Μετά τα τρία προηγούμενα αγωνίσματα ασυλίας και τις ψηφοφορίες, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όλοι στο συμβούλιο τότε, η αλήθεια είναι, περίμεναν πως μια από τις κοπέλες θα φύγει από το παιχνίδι, όμως τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή. Ο "Professor", μετά από 12 υποψηφιότητες αποχαιρέτησε το Survivor...

Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν, όπως έχει γίνει τότε γνωστό κέρδισε 28.000 ευρώ, παρά την υψηλή τηλεθέαση που έφερναν οι τσακωμοί που δημιουργούσε.

Αμφιβολίες για την σχέση τους, ωστόσο, είχε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σχολίασε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής 30/12, αφού προβλήθηκε απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξή τους, πως δεν θεωρούσε ότι θα κρατούσε, διότι νόμιζε πως όλα ήταν σκηνοθετημένα για να υπάρξει ίντριγκα στο ριάλιτι και να αυξηθούν τα νούμερα τηλεθέασης, όσο εκείνοι θα βρισκόντουσαν στον Άγιο Δομίνικο.

«Μπράβο τους, γιατί εγώ στην αρχή νόμιζα πως αυτό το ειδύλλιο είναι σκηνοθετημένο. Αυτό το ζευγάρι έχει αντέξει, είναι έξι μήνες και υπάρχει και μια ωραία επικοινωνία. Τους βλέπεις, πειράζει ο ένας τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά.