«Όσοι αγαπάμε το ίδιο φύλο ότι δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Φώτης Σεργουλόπουλου για την προσωπική του ζωή

Μίλησε "ανοιχτά" για όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όσοι αγαπάμε το ίδιο φύλο ότι δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Φώτης Σεργουλόπουλου για την προσωπική του ζωή

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο παρουσιαστής της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του ίδιου καναλιού, Μαμά-δες, το Σάββατο 31/12 και απόσπασμα από την συνέντευξή του παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής 30/12 στο Happy Day του ALPHA.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για τις σχέσεις του, για την επιλογή του να αποκαλύψει για την σεξουαλικότητά του, αλλά και τον ρόλο του ως πατέρας. Στο παρελθόν έχουν προσάψει σχέση σε εκείνον με γνωστό άνδρα της τηλεόρασης (δείτε εδώ με ποιον), ενώ πρόσφατα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως έχει ασφαλίσει τον γιο του στην Γαλλία για τον πιο ξεκαρδιστικό λόγο (δείτε εδώ γιατί).

Η αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ήθελα να γίνω πάντα μπαμπάς. Μπορεί αν το έκρυβα από τον εαυτό μου ή το είχα αποκλείσει για εμένα ή είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου κι αυτό ωρίμασε. Υπάρχουν πολλά πράγματα στους άνδρες και στις γυναίκες που αγαπάμε το ίδιο φύλο ότι δεν εκφραζόμαστε δημοσίως γιατί μας έχει απαγορευτεί να εκφράζουμε την αγάπη μας για το σύντροφό μας δημοσίως. Η ελευθερία της έκφρασης περιορίζεται, οπότε είχαμε μάθει να μην εκφραζόμαστε», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να κρατήσεις αυτήν την εκπομπή άλλα 4-5 χρόνια. Έχω βάλει με τον εαυτό μου ένα στοίχημα. Στην εφηβεία να μην πάθει αυτό που μου λένε όλα. Α καλά στην εφηβεία θα σου λέει, θα το βουλώνεις και θα στα σπάει. Προσπαθώ να δω αν θα τα καταφέρω».