Έσκασαν τα ευχάριστα: «Το 2023 θα μας βρει τρεις» - Πρώην παίκτης του Survivor θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Οι πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της καλής του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor / Facebook
Survivor / Facebook

Πολλοί παίκτες έχουν περάσει από το Survivor μέχρι τώρα, καθώς έχουν ολοκληρωθεί ήδη πέντε κύκλοι και αυτή τη χρονιά έρχεται και ο έκτος, ο οποίος υπόσχεται πως θα είναι ανατρεπτικός, αφού σε αυτόν θα βρίσκονται πολλά από τα πρόσωπα που έγραψαν ιστορία στον διαγωνισμό είτε λόγω των αθλητικών ικανοτήτων τους είτε λόγω της συμπεριφοράς τους (δείτε εδώ ποιος έπαιξε στο τρέιλερ του All Star, αλλά κόπηκε από την παραγωγή).

Σε αυτός, όμως, δεν θα βρίσκεται ένας άντρας ο οποίος, μπορεί κατά τη διάρκεια του ριάλιτι να μην τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, αλλά το έκανε αφού αποχώρησε από το σόου, διότι κατά τη διάρκεια του πέμπτου ημιτελικού ο ίδιος έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, με την οποία είναι full ερωτευμένος και είναι πολύ καιρό μαζί.

Μπαμπάς για πρώτη φορά πρώην παίκτης του Survivor

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσολάκη. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που οι παίκτες μοιραζόντουσαν μερικές αστείες στιγμές που έχουν διαδραματιστεί καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ξαφνικά λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος ξεκίνησε να μιλά για την κοπέλα του και εκείνη την στιγμή σηκώθηκε, την φώναξε στη σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου!

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής με εκείνον να απαντά: «Πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω» εξομολογήθηκε, δειλά, ο Γιάννης Τσολάκης. «Ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος».

«Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμα μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ… Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;», είπε ο Γιάννης.

Φυσικά όλοι έπαθαν σοκ, ειδικά η αγαπημένη του, η οποία εννοείται πως του είπε το μεγάλο ναι!

Ο λόγος που δεν θα βρίσκεται στο παιχνίδι, όμως, είναι λόγος χαράς, καθώς πρόκειται πολύ σύντομα να γίνει μπαμπάς. Ο ίδιος ανακοίνωσε τα ευχάριστα το απόγευμα της Παρασκευής 30/12 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του και πλήθος κόσμου, έσπευσε να τους ευχηθεί.

«Όλα τα ΠΛΟΥΤΗ του δικού μας κόσμου βρίσκονται μέσα σε αυτή την κοιλίτσα!! Μια νέα ψυχούλα έρχεται σε αυτή την ζωή με τα δικά μας αποτυπώματα!! Το 2023 θα μας βρει Τρεις!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!! Η αγάπη του θεού να μας σκεπάζει όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Γιάννης Τσολάκης μπαμπάς
Instagram / Γιάννης Τσολάκης