«Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα»: Δίνει "μάχη" για τη ζωή της η Αμίνα Χακίμ - Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

"Παλεύει" με τον καρκίνο η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αμίνα Χακίμ
Instagram / Αμίνα Χακίμ

Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια που "ταλαιπωρεί" πολύ κόσμο και, δυστυχώς, έχει γίνει η αιτία να φύγουν από τη ζωή πολλοί άνθρωποι, διάσημοι και μη. Πρόσφατα διαγνώστηκε με αυτή τη νόσο ένας πολύ γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος, σοκάροντας το κοινό με την ανατριχιαστική του ανάρτηση.

Με τον καρκίνο "παλεύει" όμως και μία από τις παίκτριες του My Style Rocks που συμμετείχε στο παιχνίδι τις προηγούμενες χρονιές. Ο λόγος για την Αμίνα Χακίμ. Η ίδια είχε μιλήσει γι' αυτό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η νέα ανάρτηση της Αμίνα Χακίμ μέσα από το νοσοκομείο

«Μερικοί άνθρωποι είναι “δυνατοί” δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα. Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια. Σε ότι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου.

Ο πατέρας μου ο τζογαδόρος ο μουσουλμάνος και η μάνα μου η “καημένη”, η διπολική που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνη και τα παιδιά της. Ήταν μάρτυρας και συνωμότης σε ένα μαρτύριο που δεν τελείωνε ποτέ.. κ άλλα πολλά που δε χωράνε σε 40 στόρις. Η κληρονομιά μου είναι τα χρέη τους, τα τραύματα που παλεύω ακόμα να ξεπεράσω και ο καρκίνος. Ήθελα να τα πω.

Γι’ αυτό δείχνω κακιά.. προτιμώ τους ανθρώπους μακριά μου.. πως να τους εμπιστευτώ όταν οι πρώτοι που σε πρόδωσαν είναι εκείνοι που σε γέννησαν. Η συμβουλή μου είναι όποιος σας ρημάζει να φροντίζετε να μένει μακριά σας όποιος κι αν είναι αυτός! Α όσο για τον καρκίνο θα τον ξεπεράσω σίγουρα. Ξέρω από μάχες», είχε γράψει.

Η ανάρτηση της Αμίνας Χακίμ

Λίγο πριν τελειώσει η χρονιά, η ίδια θέλησε να ενημερώσει το κοινό της για την κατάστασή της και έτσι δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο αυτή τη φορά, εξηγώντας πως πραγματοποιεί άλλη μία χημειοθεραπεία.

Τα λόγια της συγκίνησαν ξανά, καθώς παρά τα όσα περνάει, θέλησε να ευχηθεί στον κόσμο που την παρακολουθεί να μη χρειαστεί να το περάσει αυτό κανένας άλλος άνθρωπος πια.

«Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα και έχω χάσει το μέτρημα… Να μην το περάσει κανένας άνθρωπος αυτό… αυτή είναι η ευχή μου για το νέο έτος», δήλωσε και πλήθος κόσμου θέλησε να της στείλει κάποιο μήνυμα για να δείξει την στήριξή του.

Άννα Χακίμ My Style Rocks