Θέμης Αδαμαντίδης: Η πρώτη αντίδραση για τις κατηγορίες εμπλοκής σε κύκλωμα ναρκωτικών - «Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή»

Αρνείται τα πάντα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θέμης Αδαμαντίδης: Η πρώτη αντίδραση για τις κατηγορίες εμπλοκής σε κύκλωμα ναρκωτικών - «Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή»

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μεγάλος "ντόρος" γύρω από το όνομα του Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς κατηγορήθηκε για το γεγονός πως "ψώνιζε" ναρκωτικά από τον κουμπάρο του, ο οποίος συνελήφθη, καθώς εμπλέκεται σε κύκλωμα (δείτε εδώ τους διαλόγους που τον "καίνε").

Μέχρι αυτή την ώρα, ο μόνος που αντέδρασε σε όλο αυτό ήταν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος προχώρησε σε μία σχετική ανακοίνωση, όμως το βράδυ της Παρασκευής 30/12, ο τραγουδιστής θέλησε να μιλήσει για πρώτη φορά για όσα λέγονται εναντίον του και έτσι "έσπασε" τη σιωπή του στον αέρα του STAR.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για τις κατηγορίες εμπλοκής σε κύκλωμα ναρκωτικών

«Είναι αλλόκοτα όλα αυτά και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Κούγια και θα στραφεί και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν χειριστεί έτσι αυτό το θέμα με το όνομα μου. Εγώ δεν έχω κανένα ένταλμα, ούτε έχω σχέση με αυτό το ζήτημα και θα δουν αγωγές αυτή τη φορά γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί αλλά τελικά κάνουν το παν , οτιδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να βγάλουν λεφτά. Αρκεί να κονομήσουν. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή γιατί, εάν μάθαινε όλα αυτά αυτή τη στιγμή, θα έφευγε από αυτή την αιτία» (δείτε τον εδώ σε τραγική κατάσταση στην κηδεία της μητέρας του).

Ο δικηγόρος του, μάλιστα, λίγο νωρίτερα, είχε μιλήσει και στο T-Live του ALPHA και προσπάθησε να εξηγήσει την αλήθεια, τονίζοντας πως ο καλλιτέχνης δεν γνωρίζει κανέναν από τους δράστες.

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία, γι’ αυτό άλλωστε και τον λόγο δεν συνελήφθη. Είναι στην υπόθεση αυτή ως μάρτυρας. Έχει κληθεί να δώσει αύριο μαρτυρική κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Δεν έχει καμία σχέση ως κατηγορούμενος, ούτε έχει σχέσεις με τους άλλους κατηγορούμενους. Υπεκλάπησαν κάποια τηλεφωνήματα νομίμως στην παρακολούθηση των κατηγορουμένων και έχει κληθεί ως μάρτυρας να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

Ο κ. Αδαμαντίδης έχει καμιά 50αρια κουμπαριές λόγω της ακτινοβολίας του της καλλιτεχνικής, πολλοί από αυτούς οι οποίοι τον θαυμάζουν και πηγαίνουν στις εμφανίσεις του, του ζητούν να γίνουν κουμπάροι και πολλές φορές δέχεται να βαφτίσει παιδιά και να παντρέψει ζευγάρια», σημείωσε.