«Είναι κοινή επιλογή» - Όλη η αλήθεια για τον Νίκο Μπάρκουλη και τα αδέρφια του μετά τον θάνατο του πατέρα τους

«Ήταν δύσκολο να τον βλέπω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι κοινή επιλογή» - Όλη η αλήθεια για τον Νίκο Μπάρκουλη και τα αδέρφια του μετά τον θάνατο του πατέρα τους

Ο Νίκος Μπάρκουλης, γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 30/12 και μίλησε για την σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και για όσα συμβαίνουν ανάμεσα στον ίδιο και στα αδέρφια του μετά τον χαμό του. Λίγο διάστημα πριν είχε αποκαλύψει και ποια είναι εκείνη η περίοδος που θέλει να ξεχάσει και τον κάνει να σιχαίνεται τον εαυτό του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως πια δεν έχει επαφές με κάποιο από αυτά, αλλά δεν είναι μία απόφαση που πήρε μόνος του, αντιθέτως όλοι τους ήταν σύμφωνοι με αυτό.

Ποιες είναι οι σχέσεις του Νίκου Μπάρκουλη με τα αδέρφια του μετά τον χαμό του πατέρα του, Ανδρέα

Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία του ηθοποιού και δήλωσε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον χαμό του, όμως έχει βάλει στόχο να πραγματοποιήσει την επιθυμία του και να γίνει ηθοποιός. Μάλιστα, τον ευχαρίστησε για όλα όσα του είχε προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

«6 χρόνια.. Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Ακόμα δεν έχω επουλωθεί πλήρως. Αλλά κοίτα τώρα θα γίνω ηθοποιός, όπως ήθελες πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα, μου λείπεις..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νίκος Μπάρκουλης

«Η σύγκριση με τον πατέρα μου, με έναν θρύλο, σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά, είναι όμορφο. Ήταν δύσκολο να βλέπω τον πατέρα μου κατάκοιτο, αδύναμο και δίπλα στην τηλεόραση να παίζει στις ταινίες με την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τον έχω δει στον ύπνο μου δυο τρεις φορές. Δεν πρόλαβα να αγκαλιάσω τον πατέρα μου πριν "φύγει". Ήρθε το ταξί την προηγούμενη ημέρα κι έφυγα βιαστικά.

Ο μπαμπάς μου δεν είχε πολύ κόσμο γύρω του, εμένα και την μητέρα μου είχε. Όχι (δεν έχω επαφή με τα αδέλφια μου). Είναι κοινή επιλογή», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του MEGA.