Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου - Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύτηκε!

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αναστασία Δρακά
Instagram / Αναστασία Δρακά

Πολλά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ έχουν επιλέξει να ανακοινώσουν πως παντρεύτηκαν είτε λίγο πριν συμβεί το μυστήριο είτε αφότου ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Πρόσφατα, για παράδειγμα, πασίγνωστο ζεύγος αποφάσισε να κάνει πολιτικό γάμο εξαιτίας της εγκυμοσύνης της γυναίκας και το δημοσιοποίησαν αργότερα.

Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις που οι ίδιοι θέλουν να μοιραστούν τα πάντα με το κοινό που τους παρακολουθεί, γι' αυτό και έχουν δημοσιεύσει πολλές από τις στιγμές τους από τον γάμο στα social media. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε αυτή την περίπτωση αποτελεί η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, οι οποίοι μόλις ανέβασαν μερικά αδημοσίευτα βίντεο από την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους.

Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Την Παρασκευή 30/12, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε ένας ακόμη γάμος, μία διάσημης Ελληνίδας, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από την εμφάνισή της στην τηλεόραση σε ένα σόου.

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Dancing With The Stars, η οποία αργότερα ακολούθησε και τον δρόμο της υποκριτικής. Η ίδια εδώ και έξι χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Μάριο, με τον οποίο μοιράζουν την ζωή τους στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν μετά τα δύο πρώτα χρόνια της σχέσης του και παρόλο που ακολούθησαν άλλα τέσσερα χρόνια έκαναν το επόμενο βήμα. Το μυστήριο έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στο Μικρολίμανο και η χορεύτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από την προετοιμασία της.

«Χρόνια πολλά στον δικό μου partner in crime... στον φίλο μου, τον άνθρωπο μου!!! Να τα εκατοστήσεις... Πάντα δίπλα σου στα εύκολα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα!!! Σ' αγαπώ πολύ!!», είχε αναφέρει στο παρελθόν σε ανάρτησή της για εκείνον.

Αναστασία Δρακά σύντροφος
Instagram / Αναστασία Δρακά

Η είδηση είχε γίνει γνωστή εδώ και μέρες, αφού η ίδια είχε δημοσιεύσει το προσκλητήριό τους.

Αναστασία Δρακά γάμος
Instagram / Αναστασία Δρακά