Είναι "χαζομπαμπάς" και δεν το κρύβει - Η σπάνια φωτογραφία του Σωτήρη Κοντιζά με την 2χρονη κόρη του, Ιζούμι 

Το τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για τον έβδομο και σούπερ ανανεωμένο κύκλο του MasterChef, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό (δείτε εδώ ακριβώς την ημερομηνία), μέσα από την συχνότητα του STAR.

Φυσικά, για ακόμη μια χρονιά, στην θέση του κριτή παραμένει ο Σωτήρης Κοντιζάς, τον οποίο είχαμε πρωτογνωρίσει μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής το 2017! Έκτοτε, αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της showbiz και οι μαγειρικές του ικανότητες είναι εντυπωσιακές.

Μάλιστα, ο ίδιος, πριν μερικές μέρες, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA και εξέπληξε τους πάντες με τις δηλώσεις του, καθώς αποκάλυψε πως φέτος θα υπάρξουν αλλαγές στο παιχνίδι και μια από αυτές είναι ότι δεν θα εμφανίζονται πια όλοι οι κριτές μαζί, επομένως και εκείνος δεν θα παίζει σε όλα τα επεισόδια.

«Δεν παίζω σε όλα τα επεισόδια, αυτή είναι μια αλλαγή. Όχι, όχι δεν θα με βλέπετε συνέχεια στο πλατό. Για να ξεκουραζόμαστε, έχει προβλέψει η παραγωγή γι’ αυτό. Είμαστε και μπαμπάδες όλοι πλέον, οπότε μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχουν φροντίσει ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας και θα πάμε και πάρα πολλά ταξίδια», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Όσο λοιπόν συνεχίζονται οι ετοιμασίες και τα γυρίσματα, ο σεφ παραμένει και πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και την δουλειά του.

Η φωτογραφία του Σωτήρη Κοντιζά με την κόρη του, Ιζούμι

Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο σεφ -παρόλο που σπάνια αναρτά στιγμιότυπα με τα παιδιά του- θέλησε να δημοσιεύσει ένα Instagram Story με το 2χρονο κοριτσάκι του, την Ιζούμι και το σκυλάκι τους, τη Λούνα,

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και η μητέρα του είναι από την Ιαπωνία, έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Κοσμά και είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα. Μαζί έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την 7χρονη Αριάνα – Τσιχίρο, τον 4χρονο Κένζι και την Ιζούμι που έγινε 2 ετών τον περασμένο Νοέμβρη.

Η φωτογραφία του Σωτήρη Κοντιζά με την κόρη του, Ιζούμι