«Περίμενε στο τέλος για να μου δώσει μια πολύ μεγάλη απροσδόκητη χαρά» - Τι συνέβη με τον Νίκο Μουτσινά μία ανάσα πριν την αλλαγή του χρόνου

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νίκος Μουτσινάς
Instagram / Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει βρεθεί στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του ότι η εκπομπή του στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ενώ πρόσφατα ξέσπασε και μία κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λιάγκα, με τον ίδιο να ζητά εν τέλει συγγνώμη.

Παρόλα αυτά, όπως εξήγησε και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αυτή η χρονιά "κλείνει" με τον πιο όμορφο τρόπο, καθώς συνέβη κάτι που δεν περίμενε, αλλά του έδωσε μεγάλη χαρά. Κατά την τελευταία του ανάρτηση, λοιπόν, ο ανέφερε τι είναι αυτό και μίλησε αναλυτικά για τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα, τονίζοντας πως "δεν το βάζει κάτω".

Ο απολογισμός του Νίκου Μουτσινά για το 2022

«Το άτιμο το ‘22 με περίμενε στο τέλος του για να μου δώσει μια πολύ μεγάλη απροσδόκητη χαρά.. Είναι μια αγαπημένη σκηνή στην τρελή του σαγιό που είμαι φέτος, τραβηγμένη από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο και θέλω να είναι η στιγμή που θα θυμάμαι από το ‘22… Να έχουμε μια χρονιά που θα μας αφυπνίσει και θα μας δώσει το επίπεδο ζωής που μας αξίζει… Είναι περίεργοι οι καιροί…κάπως δοκιμαζόσαστε στο κομμάτι της αντοχής και της ανοχής μας.. Remember..we are beings of light», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Νίκος Μουτσινάς
Instagram / Νίκος Μουτσινάς

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το μέλλον του παρουσιαστή και του ''Καλό Μεσημεράκι''

Είναι γνωστό πια και βάσει νούμερων αλλά μέσα από δηλώσεις και σχόλια που κάνει ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς, πως η εκπομπή σαν να έχει αρχίσει να κάνει τη λεγόμενη ''κοιλιά'', οπότε το συμβόλαιο του δεν είναι και σίγουρο, πως θα εξελιχθεί μιας και λήγει.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα εξακολουθούμε να βλέπουμε τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ και μάλιστα μέσα από ένα trailer, που κυκλοφόρησε ο σταθμός την Τρίτη 27/12 έκανε παράλληλα γνωστή την ημερομηνία, που επιστρέφει μετά τις γιορτές το Καλό μεσημεράκι.