Χίλια κομμάτια η καρδιά της Ελεονώρας Μελέτη - Το δώρο της μικρής Αλεξάνδρας την έκανε να "λιώσει"

Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο πια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη

Τα Χριστούγεννα είναι μία ξεχωριστή γιορτή για όλους, καθώς τα μέλη κάθε οικογένειας αφήνουν για λίγο τις υποχρεώσεις τους και περνούν λίγο πολύτιμο χρόνο όλοι μαζί. Το ίδιο ισχύει και για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την τηλεόραση αυτές τις ημέρες, όπως και η κόρη της από το σχολείο, αλλά και ο σύντροφός της από την δική του δουλειά (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους με την παρουσιάστρια έγκυο στους 5,5 μήνες).

Το απόγευμα της Παρασκευής 30/12, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας μερικές στιγμές με την κόρη της, κάνοντας την πλατφόρμα να "λιώσει". Οι δυο τους είναι συνεχώς αγκαλιασμένες και ανταλλάσσουν φιλιά και φαίνεται πως η μανούλα δεν μπορεί να σκεφτεί πως θα ήταν η ζωή της χωρίς εκείνη. Μάλιστα, μία ανάσα πριν μπει το 2023 θέλησε να ευχηθεί με τον δικό της τρόπο, συνοδεύοντας το βίντεο με ένα γλυκό κείμενο.

«Μερικά γλυκά μικρά κακομονταρισμένα αλλά κ τι πειράζει?! στιγμιότυπα του 2022 λίγο πριν αυτό φύγει… όπως όλες οι χρονιές είχε τα εύκολα αλλά κ τα πιο απαιτητικά μαθήματα… πάμε για τη πίστα 2023! Καλή χρόνια σε όλους, με υγεία όνειρα κ λιγότερη βία», σημείωσε.

Το δώρο της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη για τα Χριστούγεννα

Το Σάββατο 31/12, όμως, η "οικοδέσποινα" του MEGA δημοσίευσε αυτή τη φορά μία φωτογραφία στο προφίλ της, κατά την οποία απεικόνιζε το δώρο που της έκανε η μικρή Αλεξάνδρα για τις γιορτές. Δεν είναι κάτι ακριβό, δεν είναι ούτε καν κάποιο αντικείμενο, θα έλεγες κανείς. Είναι κάτι συμβολικό, που έκανε την καρδιά της να "λιώσει".

Η αδυναμία της την ζωγράφισε μέσα σε ένα αστέρι που σχεδίασε και έκοψε με τα χεράκια της και οι αντιδράσεις που έλαβε την γέμισαν με ακόμη περισσότερη χαρά.

«Μαμά εσύ είσαι αυτή μέσα σε ένα αστέρι», επισήμανε.

Ελεονώρα Μελέτη κόρη
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη