Λόλα ή αλλιώς Αντώνης Παπαηλίας: Χωρίς κραγιόν και περούκα είναι ένας γοητευτικός άντρας - Δείτε φωτογραφίες!

Ο νικητής του J2us στην καθημερινότητά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
instagram / Antonis Papailias
instagram / Antonis Papailias

Τον μεγάλο τελικό του J2US παρακολουθήσαμε χθες παραμονή Πρωτοχρονιάς και τέσσερα ζευγάρια διεκδίκησαν την πολυπόθητη νίκη, ωστόσο μόνο ένα κατάφερε και την κέρδισε. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μητσόπουλο και την Λόλα!

Το συγκεκριμένο ζευγάρι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με τις ικανότητές του, ωστόσο δεν θεωρούνταν ένα από τα φαβορί, καθώς υπήρχαν άλλοι διαγωνιζόμενοι πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Παρόλα αυτά, κατάφεραν και τους εξέπληξαν όλους και στέφθηκαν με επιτυχία οι μεγάλοι νικητές του μουσικού σόου του ALPHA. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Λευτέρης Μητσόπουλος θέλησε να εκφράσει δυο λόγια καρδιάς, συγκινώντας τους πάντες στο κοινό.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτά τα λόγια θα τα θυμάμαι για μια ζωή. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Νίκο που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς για τα πολύ όμορφα λόγια που έχω ακούσει σε αυτή την πορεία. Η αλήθεια είναι ότι και γω σαν παιδί έχω περάσει δύσκολα, δεν θέλω όμως να φτάσω σε αυτό ούτε και να πω διάφορα για αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να κάνω «νούμερα» με το τι έχω περάσει, πάντως θα ήθελα να πω ότι γενικά ότι κάνω στη ζωή μου θα το αφιερώνω σε δύο πολύ καλούς μου φίλους που έχω χάσει και στην αγαπημένη μου γιαγιά που ξεκίνησε όλο αυτό.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα, έκανα τις πλάκες και τα αστεία και αυτό που με γέμιζε από μικρό παιδί ήταν ότι, ήμουν στη μέση και τριγύρω κόσμος, τους έκανα να περνάνε καλά και όσο και χάλια κι αν ήμουν εγώ με το που έβλεπα τα γέλια τους και ότι τους έδινα κάτι ωραίο τόσο γύρναγε σε μένα και ένιωθα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ όλα τα highlights του τελικού).

Τον Λευτέρη τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή Happy Day, ωστόσο πάμε να μάθουμε και δύο παραπάνω πράγματα για την Λόλα ή αλλιώς τον Αντώνη Παπαηλία!

Ποιος είναι ο Αντώνης Παπαηλίας (Λόλα) & πως είναι στην πραγματικότητα

Ο Αντώνης Παπαηλίας γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1979. Είναι 43 ετών. Ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Μεγάλωσε στην Κω και συγκεκριμένα κατάγεται από την περιοχή Καρδάμαινα. Ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική για πάνω από 15 χρόνια. Στα 20 του χρόνια αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έφυγε από το νησί του για σπουδές σε Δραματική σχολή. Σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή “Μαίρη Βογιατζή Τράγκα”.

Ο Αντώνης Παπαηλίας υποδύεται με τεράστια επιτυχία την συγκεκριμένη περσόνα, η οποία είναι η αρραβωνιαστικιά του Τόνι Σφήνου στην παράσταση. Ως Λόλα εμφανίζεται στις παραστάσεις ως Μαρινέλα, Άννα Βίσση και άλλες διασημότητες.

Ποιος είναι ο Αντώνης Παπαηλίας (Λόλα) & πως είναι στην πραγματικότητα 
instagram / Antonis Papailias

«Ο τωρινός μου ρόλος είναι ό,τι πιο απαιτητικό έχω κάνει. Δεν είναι εύκολη η Λόλα είναι τρελή! Έχει άπειρα ρούχα , πολύ μακιγιάζ και χοροπηδάει συνέχεια! Όντας τρελή κάνει πολλά και διάφορα αλλά όταν έρχεται η στιγμή για να πεί καμιά μπαλάντα εκεί μπορεί να σοβαρευτεί και να γίνει χαμούλης! Με την καλή έννοια», έχει δηλώσει ο Αντώνης Παπαηλίας σε συνέντευξή του στο Savoirville.

Ποιος είναι ο Αντώνης Παπαηλίας (Λόλα)
instagram / Antonis Papailias

«Η Λόλα στέκεται στην κορυφή, αγαπάει τους πάντες και τους προστατεύει. Μισώ την αδικία και μπορεί να γίνω πολύ εύκολα έξαλλος –ως Αντώνης αλλά και ως Λόλα– όταν κάποιος συμπεριφέρεται άσχημα σε φίλο ή συνάδελφο, ακόμα και για κάποιον που βλέπω στον δρόμο πρώτη φορά στη ζωή μου. Πάντα επεμβαίνω όταν αντιλαμβάνομαι κάποιου είδους παρενόχληση προς κάποιον συνάνθρωπο – είτε γυναίκα είτε άντρα ή όπως θέλει να αυτο- προσδιορίζεται ο καθένας. Μπαίνω μπροστά. Η ζωή είναι τόσο δύσκολη και δεν χρειάζεται να προσβάλλει κάποιος τον άλλο για αυτό που είναι. Η Λόλα δεν έγινε για να υποστηρίξει κάτι, προέκυψε.

Και ως ρόλος είναι πάντα κοντά σε όποιον την αγαπά, επιλέγοντας το σωστό και το δίκαιο. Όταν ένας άνθρωπος σαν και εμένα, ντύνεται, βάφεται, βάζει γόβες, καλσόν και σουτιέν, αυτό του έλειπε, να μην είναι υποστηρικτικός με τους άλλους ανθρώπους, όλα τα πλάσματα», είχε τονίσει σε άλλη συνέντευξή του.

Ποιος είναι ο Αντώνης Παπαηλίας (Λόλα) & πως είναι στην πραγματικότητα φωτογραφίες
instagram / Antonis Papailias