Υπερπαραγωγή και μωβ - Το εντυπωσιακό φόρεμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, υποδέχθηκε το νέο έτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ο οποίος θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Θα σου πω την αλήθεια γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το πως γνωριστήκαμε. Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια και η μια αδερφή του στο οποίο πήγαινα και εγώ. Από εκεί τον ξέρω…Μετά και αυτός απασχολούσε θέλοντας και μη και με τα μαγαζιά του. Και εγώ έχει τύχει να πάω ως καλεσμένη σε κάποιο μαγαζί του.. Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά. Δεν ήμασταν φίλοι, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι ήμασταν κοινωνικά γνωστοί.

Μου ήταν πάντα πολύ συμπαθής. Είναι κύριος. Είναι πάντα πολύ ευγενικός και περιποιητικός… Πάντα ήταν πολύ περιποιητικός. Είχε τύχει να κάνω τα γενέθλιά μου σε μαγαζί του και ενώ δε με ήξερε, μου κέρασε το τραπέζι. Είχε στείλει κάποιον και μου είχε πει ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος μου κάνει δώρο το τραπέζι…

Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον δω αλλιώς… Μετά από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του.

Φεύγοντας τον πέτυχα μια μέρα και με ρώτησε πότε θα παίξουμε τένις, γιατί είχε δει ότι παίζω κι εγώ τένις. Τον πετύχαινα μια στο τόσο όταν έβγαινα για περπάτημα, ή σε κάποια βόλτα με τον σκύλο. Μια μέρα λοιπόν, που ήμουν σε ένα από τα μαγαζιά του έστειλε κάποιον να με κεράσει κάτι και του είπα να έρθει κι εκείνος καμιά μέρα να μας πει μια καλησπέρα. Και μου λέει, “δε μπορώ σήμερα, αν θες να πάμε για ποτό αύριο”. Ήμουν ελεύθερη τότε. Και ο Βασίλης. Και βγήκαμε. Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα.. Αγαπάει την οικογένεια… Ό,τι έλεγε το εννοούσε… Μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πρώτο διάστημα μιλήσαμε για πάρα πολλά. Με έκανε να του ανοιχτό και να μην έχω κανένα μυστικό… Μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή η Κωνσταντίνα για την γνωριμία της με τον αγαπημένο της.

Το look της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς

Η όμορφη παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την εγκυμοσύνη της. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε χθες το βράδυ μερικά στιγμιότυπα από το ρεβεγιόν και για ακόμη μια φορά ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα υπέροχο μωβ φόρεμα το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα τακούνια και μαζί με τον αγαπημένο τους αλλά και άλλους φίλους υποδέχτηκαν το νέο έτος σε μαγαζί της Αθήνας.

Μάλιστα, όπως είδαμε η εγκυμονούσα κέρδισε και το φλουρί στη βασιλόπιτα και σίγουρα αυτή η χρονιά θα της μείνει ανεξίτηλη μιας και θα γίνει μανούλα! Λίγο αργότερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή λοιπόν την ονομαστική γιορτή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, αποφάσισε να του ευχηθεί και δημόσια αναρτώντας συγκεκριμένα μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το γάμο τους.

«Ο Βασίλης μου. Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η όμορφη παρουσιάστρια (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Το look της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς