Στην αγκαλιά του Ανδρέα Καψάλη η Έλενα Παπαρίζου - Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην αγκαλιά του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη βρήκε την Έλενα Παπαρίζου το νέο έτος, με το αγαπημένο ζευγάρι να υποδέχεται το 2023 με πολύ έρωτα και χαμόγελα (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει πρόσφατα η δεύτερη για την σχέση τους).

Οι δυο τους φόρεσαν τα καλά τους και αποχαιρέτησαν την χρονιά πιο εντυπωσιακοί και λαμπερή από ποτέ, με την τραγουδίστρια μάλιστα να έχει επιλέξει ένα φοβερό φόρεμα αλλά κι ένα άκρως γιορτινό μακιγιάζ. Μάλιστα, παρόλο που δεν το κάνει συχνά, η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της ενώ παράλληλα έστειλε και τις ευχές της για το 2023.

«Ο Ανδρέας (σ.σ.: Καψάλης) είναι ένας εξερευνητής. Έχει όρεξη για ζωή, διψά και αγωνίζεται διαρκώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αγαπάει τη φύση, είναι μια ήρεμη δύναμη. Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες.

Ο Ανδρέας είναι μηχανικός (σ.σ.: τα χέρια της ζωγραφίζουν στον αέρα τις οριζόντιες γραμμές ενός οικοδομήματος): τετράγωνη λογική. Και εγώ, όπως είπατε: ανεμοστρόβιλος! Για δείτε όμως που έρχεται, τακ, και δένει όλο αυτό. Δεν ζοριζόμαστε για να το πετύχουμε. Γίνεται από μόνο του όταν ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο», είχε δηλώσει μάλιστα σε συνέντευξή της στο Marie Claire η Έλενα Παπαρίζου.

Η σπάνια φωτογραφία της Έλενας Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη

«Πέρασε άλλη μια χρόνια με πολλές αναμετρήσεις. Περνάει από μπροστά μου η κάθε στιγμή. Όλοι μας περάσαμε μεγάλες και όμορφες στιγμές και από την άλλη δύσκολες και δυσάρεστες. Ποιος είπε πως η ζωή είναι εύκολη; Όμως, πρέπει να την διεκδικούμε και να την πολεμάμε!

Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Η ζωή είναι όμορφη και πρέπει να δίνουμε ουσία και αγάπη στην κάθε στιγμή! Εύχομαι το 2023 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη και φως στις ψυχές μας. Με αγάπη, Έλενα! ♥️», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η αγαπημένη τραγουδίστρια.