Ντυμένοι όλοι υπερπαραγωγή - Η φωτογραφία της Χοψονίδου με τον Σπανούλη και τα 6 παιδιά τους μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Έστειλε τις ευχές της για το νέο έτος με ένα τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με 6 παιδιά (δείτε εδώ που τσάκωσε πρόσφατα το ζευγάρι ο φωτογραφικός φακός του YOU).

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία.

Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της κι είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε την ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της κι αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», είχε εξομολογηθεί ο Βασίλης Σπανούλης στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Η φωτογραφία της Ολυμπίας Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη και τα 6 παιδιά τους

Η Ολυμπία διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς δημοσίευσε την καθιερωμένη, εορταστική, οικογενειακή τους φωτογραφία.

Όπως βλέπουμε το ζευγάρι ποζάρει με τα 6 παιδιά του μπροστά στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, αποχαιρετώντας το 2022. Φυσικά, μέσα σε λίγα λεπτά, είχε συγκεντρώσει χιλιάδες likes και σχόλια.