Ο έρωτάς του με την Βανδή του έχει φέρει τύχη - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, καθώς από τη μία πλευρά στον ερωτικό τομέα όλα βαίνουν καλώς, καθώς είναι στα μέλια με την Δέσποινα Βανδή και δεν το κρύβουν, εφόσον σε κάθε τους εμφάνιση τα "καυτά" φιλιά δεν λείπουν, με αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα να γυρνούν προς το μέρος τους (δείτε εδώ το σκηνικό στην ταβέρνα στην Αράχωβα που προκάλεσε "σάλο"), ενώ και τα επαγγελματικά του φαίνεται πως συμβαδίζουν και μάλλον η καλή του του έχει φέρει τύχη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά δεν σκοπεύει να μείνει μόνο εκεί. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Το Βήμα", ετοιμάζει κάτι πολύ ενδιαφέρον που τον έχει ενθουσιάσει.

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο ίδιος, δηλαδή, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε ένα άλλο σίριαλ, υποδυόμενος έναν διαφορετικό ρόλο σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο ΑΝΤΙ +. Η παραγωγή θα έχει τον τίτλο «Disaster theories» και θα πραγματεύεται φυσικές καταστροφές όπως σεισμούς, πυρκαγιές και πλημμύρες στην Ελλάδα και ο Βασίλης Μπισμπίκης θα είναι ο παρουσιαστής του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιεχόμενο της παραγωγής αναφέρει πως θα υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους για τις καταστροφές, αλλά και επιστήμονες, οι οποίοι θα παραθέτουν τις γνώσεις τους για τα φαινόμενα, αλλά και τι θα περιμένουμε στη συνέχεια.

Ο ίδιος, επίσης, την Δευτέρα 2/12 θα βρίσκεται στον αέρα της Super Κατερίνας, με Κατερίνα Καινούργιου η οποία τον συνάντησε μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου στα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και η κουβέντα τους ήταν απολαυστική. Αποκάλυψαν τους λόγους που είπαν «ναι» στην πρόταση που τους έγινε για τη συμμετοχή τους στη σειρά, μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες από τη «νύχτα», για τα παιδιά τους, τα επαγγελματικά τους σχέδια και έδωσαν τις ευχές τους για το 2023.

Οι ορκισμένοι εχθροί της Νύχτας, Στρατής και Χρήστος, δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στις εξελίξεις της σειράς που τάραξε τις νύχτες μας φέτος και στη μεγάλη αγάπη της ζωής τους τη Μαρίνα. Τελικά ποιος από τους δύο την αγάπησε περισσότερο;