«Πολύ σύντομα θα...» - Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη μετά τον τελικό του J2US και η αποκάλυψή του

«Ήταν το ωραιότερο, το πιο ζεστό καλωσόρισμα χρονιάς που έχω ζήσει!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πολύ σύντομα θα...» - Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη μετά τον τελικό του J2US και η αποκάλυψή του

Το μουσικό σόου του ALPHA και του Νίκου Κοκλώνη, J2US, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 31/12 και το ζευγάρι που κατέκτησε την νίκη ήταν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα (δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς).

Μάλιστα, ο παρουσιαστής χθες θέλησε να ανακοινώσει και μερικά ευχάριστα νέα για τον ίδιο, αλλά και για τους συνεργάτες του στην εκπομπή. Έτσι, λοιπόν, αφού πήρε το "ok" από τους ανώτερούς του εξήγησε πως το μουσικό σόου έχει πάρει το πράσινο φως για να πραγματοποιηθεί και την επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, από το Φεβρουάριο, όλοι θα βρεθούν ξανά μαζί στο πλατό του ALPHA για να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγήσουν το κοινό. Το τραγούδι που ερμήνευσε, μάλιστα, στην αρχή έδωσε το μήνυμα που έπρεπε στους τηλεθεατές.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη μετά τον τελικό του J2US

Το πρωί λοιπόν της Κυριακής 1/1, ο Νίκος Κοκλώνης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση για το 2023 προκειμένου να ευχαριστήσει το κοινό του J2US αλλά και να ανανεώσει το τηλεοπτικό ραντεβού μαζί του.

«Φίλοι μου αγαπημένοι καλή μας χρονιά! Το 2023 να φέρει τα καλύτερα, να είμαστε γεροί, να είμαστε αγαπημένοι, να είμαστε αυθεντικοί, να είμαστε παρέα σε όλα τα όμορφα!

Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για τη μοναδική χθεσινή μας βραδιά, το #j2us πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας, το δικό σας πάρτι που ξέρετε να το απογειώνετε με την ανεπανάληπτη θετική σας ενέργεια! Σας ευχαριστώ από καρδιάς που ήσασταν όλοι για μια ακόμα φορά στην παρέα μας, εδώ στο πλατό ή από το σπίτι, τιμώντας μας ως Νο1 επιλογή σας για αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά!

Ήταν το ωραιότερο, το πιο ζεστό καλωσόρισμα χρονιάς που έχω ζήσει!

Να έχουμε ένα υπέροχο 2023 με υγεία, χαρές, αγκαλιές και εκπλήξεις! Μάτι να μην μας πιάσει! Εγώ σας ετοιμάζω πολλές εκπλήξεις πολύ σύντομα #staytuned Μικρό διάλειμμα κ επιστρέφουμε στα Σαββατόβραδα μας» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Κοκλώνης.