Στην αγκαλιά του Βασίλη της - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Ράντου με τον Παπακωνσταντίνου μετά την αλλαγή του έτους

Σπάνιο στιγμιότυπο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Ράντου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την οικονομική της κατάσταση, είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς, καθώς με τους ρόλους της έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου και έχει κάνει πολύ κόσμο να ταυτιστεί μαζί της. Η ίδια είναι παντρεμένη από το 1994 με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την οποία λατρεύουν.

«Έπεσε μια σκέψη για κάποια σειρά, αλλά όταν είδα ότι η σειρά όλο μετατοπιζόταν και ερχόταν κοντά στις πρόβες, έκανα πίσω. Μετά από δύο χρόνια κλεισούρας, ήθελα πολύ τη ζωντανή επαφή, ήταν μεγάλη η ανάγκη μου να κάνω κάτι που θα είχε ζωντανή επαφή με τον κόσμο και όχι μέσα από ένα γυαλί.

Η ζωγραφική που ασχολείται η κόρη μου μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολη, πολύ πιο μοναχική. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη.

Η κόρη μου μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μια σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό που εγώ δεν ανησύχησα ποτέ πραγματικά για το τι θα κάνει αυτό το παιδί», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της για εκείνη.

Η Ελένη Ράντου στην αγκαλιά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην αλλαγή του έτους

Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από τον γάμο τους, όμως, το ζευγάρι φαίνεται πως είναι ακόμη πιο ερωτευμένο και δεμένο. Μπορεί οι κοινές τους εμφανίσεις να είναι σπάνιες, όπως και οι αναρτήσεις τους στα social media, αλλά όταν μία φωτογραφία τους βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, το κοινό "τα χάνει".

Την Κυριακή 1/1 που η ηθοποιός δημοσίευσε, λοιπόν, μία τρυφερή στιγμή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όλοι "έλιωσαν". Η ίδια βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο για το νέο έτος στην αγκαλιά του καλού της, ο οποίος γιορτάζει.

«Καλήηηη , καλύτερη χρονιά !!!Με υγεία, τρυφερότητα κι ευγένεια!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά και γνωστοί και άγνωστοι της ευχήθηκαν στα σχόλια.