Διέρρευσε μετά από 23 χρόνια - Το βίντεο της Μαρίας Μπεκατώρου με κόκκινα μαλλιά στο Τηλεάστυ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τραγουδούσε live...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Μπεκάτωρου είναι μία παρουσιάστρια η οποία έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Αυτή τη χρονιά την βλέπουμε να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι "The Chase", κάτι που την έχει ενθουσιάσει και "τα σπάει" όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο η πορεία της μετράει πολλά χρόνια πριν.

Πρόσφατα, μάλιστα, μίλησε για την καριέρα της, δίνοντας έμφαση στην αποχώρησή της από το κανάλι του ΑΝΤ1 στο οποίο βρισκόταν για πάρα πολύ καιρό και γι' αυτό δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει αυτή την απόφαση.

Η Μαρία Μπεκατώρου πριν από 23 χρόνια κοκκινομάλλα στο Τηλεάστυ

«Από το πρώτο J2US ξεκίνησαν όλα. Έγινε ολόκληρη ιστορία γιατί εγώ δεν ήθελα να στενοχωρήσω τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τη γυναίκα του και πήγα δειλά δειλά και τους είπα ότι με έκαναν μια πρόταση κι ότι δεν θα φύγω από εσάς.

Απλά θα πάω στο Mega, που πιστεύω ότι μπορώ να τραγουδώ σωστά. Έτσι πίστευα και φτάσαμε στον τελικό με τον Χρήστο μου (σ.σ. Χολίδη). Μετά ξεκίνησαν όλα κι ήταν ζόρικο να πάω στο Mega και στο Junior MasterChef και να εξηγήσω τον τότε διευθυντή ότι δεν θέλω να φύγω από το Τηλεάστυ. Δεν γίνεται. Θέλω να πηγαίνω εκεί το πρωί και να κάνω και τη δική σας δουλειά. Δεν μπορώ να στενοχωρήσω αυτούς τους ανθρώπους.

Γιατί δεν δυσκολεύτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1; Αρκετά. Απλά ήρθανε σημάδια. Δεν το είχα νιώσει ακόμα (σ.σ. ότι είχε κλείσει ο κύκλος), αλλά ήρθαν κάποια σημάδια, που τα πήρα εγώ και τα αφομοίωσα και πήραν την απόφαση. Γενικά έπρεπε να συζητηθεί και να γίνουν συμβούλια επί συμβουλίων και τηλέφωνα. Θέλω και το σύμπαν να κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Όπως ανέφερε και στην συνέντευξή της, η ίδια εργαζόταν στο Τηλεάστυ και πριν από 23 ολόκληρα χρόνια η παρουσιάστρια είχε πραγματοποιήσει την επετειακή της εκπομπή, ούσα σχεδόν κοκκινομάλλα και τραγουδώντας την Άγια Νύχτα στο μικρόφωνο. Το στιγμιότυπο αυτό διέρρευσε μέσα από μία σελίδα στο Facebook και έγινε viral.