«Χρόνια πολλά μωρό μου» - "Στάζει μέλι" η Δέσποινα Βανδή για τα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη

Οι ευχές της για την γιορτή του καλού της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη εδώ και λίγους μήνες και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ (δείτε εδώ το βίντεο με τα "καυτά" φιλιά τους που κάνει τον γύρο του διαδικτύου). Όλα πλέον "γυρίζουν" γύρω από το όνομα του καλού της, αφού και οι συνεργάτες της την "πειράζουν" συνέχεια για τον σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται ως κριτής στο Just The 2 of Us, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής αυτού, Νίκος Κοκλώνης, που δεν διστάζει να "πειράζει" τους αγαπημένους του ανθρώπους όποτε έχει την ευκαιρία, με ένα μικρό στιχάκι, μαντινάδα συγκεκριμένα, να την κάνει "να τα χάσει" το βράδυ του Σαββάτου 31/12.

Ο ίδιος θέλησε να παρουσιάσει την επιτροπή με έναν πιο ευφάνταστο τρόπο αυτή τη φορά και έτσι άρχισε να "απαγγέλλει". Όταν έφτασε η στιγμή της Δέσποινας Βανδή, σε ολόκληρη την μαντινάδα που της αφιέρωσε ακουγόταν το όνομα του καλού της.

Δεν θέλησε να σχολιάσει πολλά, αλλά το χαμόγελό της τα είπε όλα!

Η ευχές της Δέσποινας Βανδή για την γιορτή του Βασίλη Μπισμπίκη

Αφού τελείωσε, όμως και το J2US (δείτε εδώ ποιος κέρδισε) η ίδια βρέθηκε ξανά στο πλευρό του έρωτά της, διότι πέρα από το γεγονός πως είναι Πρωτοχρονιά, εκείνος γιορτάζει και δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα του.

Δημοσίευσε, μάλιστα, και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποθεώνοντάς τον για το γεγονός πως αντί να ξεκουράζεται αυτή την ημέρα, ο ίδιος σπαταλάει τον χρόνο του κάνοντας πράγματα για εκείνη και την παρέα τους.

«Χρόνια πολλά μωρό μου! Γιορτάζει και ψήνει 3 ώρες τώρα για όλους μας», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Βασίλης Μπισμπίκης γιορτή Βανδή