Την κρατά στα χέρια του και την ταΐζει και η καλή του τους κοιτάζει τρυφερά - Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την Καρβελά και την κόρη τους

Τι γλυκό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά πριν από δύο μήνες, καθώς η σύζυγός του, Ελένη Καρβελά, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία του μωρού μέσα από το μαιευτήριο). Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το δείχνει με κάθε τρόπο.

«Συγκλονιστική εμπειρία. Κάναμε φυσιολογικό τοκετό. Δεν περίμενα ότι ο τοκετός είναι τόσο συγκλονιστικός. Όταν την αντικρίσαμε, τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά» εξομολογήθηκε η Ελένη Καρβελά μιλώντας στις κάμερες αμέσως μετά την γέννα.

Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Το έχουν ζήσει εκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία, αλλά όταν συμβαίνει σε εσένα, καταλαβαίνεις ότι είναι η πιο υψηλή και μεγάλη ώρα που μας έχει δώσει ο Θεός. Εύχομαι σε όλους αγάπη και χαρά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τη σειρά του.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά αφήνουμε τα παλιά πίσω, τις δυσκολίες και τα αρνητικά. Έχουμε την κόρη μας αγκαλιά και προχωράμε. Ήδη ο Κωνσταντίνος έχει ξεκινήσει και με βοηθάει από την πρώτη κιόλας ημέρα», εξομολογήθηκε η νέα μανούλα.

«Η επαφή με το παιδί σου είναι κάτι το απερίγραπτο, το υπέροχο, το θαυμάσιο. Μοιάζει και στους δύο. Είναι Μπογδανοκαρβελίτσα. Κουκλάρα μάνα έκανε κουκλάρα κόρη».

Η οικογενειακή φωτογραφία με τον Κωνταντίνο Μπογδάνο να ταΐζει την κόρη του

Μιας, λοιπόν, που το νέο έτος μπήκε και οι διάσημοι άρχισαν σιγά σιγά να δημοσιεύουν τις ευχές τους για την καινούρια χρονιά, ο δημοσιογράφος και πολιτικός αποφάσισε να δημοσιεύσει με την σειρά του μία οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία κρατά στα χέρια του το παιδί του την ώρα που το ταΐζει και η καλή του στέκεται στο πλευρό τους και τους κοιτάζει.

Οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση ήταν πολλές και αρκετοί γνωστοί, αλλά και άγνωστοι έσπευσαν να ανταποδώσουν τις ευχές στον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και χαρά!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος παιδί
Instagram / Κωνσταντίνος Μπογδάνος