«Έφυγες εσύ και την ίδια στιγμή...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα για το θάνατο της μαμάς της

«Δεν με απογοήτευσε ποτέ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/foteini.darra
Instagram/foteini.darra

Ήταν στις αρχές του Just the 2 of us, όταν ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως ένας διαγωνιζόμενος ζει ημέρες πένθους, καθώς έφυγε από τη ζωή η μαμά του. Ο λόγος λοιπόν, για την Φωτεινή Δάρρα, η οποία παρόλο που έχασε τη μητέρα της, συνέχισε να τραγουδά στο show και να στέλνει μηνύματα για την απώλεια της.

Η Φωτεινή Δάρρα, σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο και ηθοποιία στη σχολή Θεοδοσιάδη. Αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας. Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη. Είχε μακροχρόνια σχέση με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας (δείτε με ποιον πασίγνωστο παρουσιαστή παντρεύτηκε μόλις για λίγες εβδομάδες).

Τώρα είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη και μάλιστα πολύ ευτυχισμένη. Πάντα όμως, θα της λείπει η μητέρα της που ήταν και το στήριγμα της σε όλα.

Η σπαρακτική ανάρτηση ης Φωτεινής Δάρρα για την απώλεια της μαμάς της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από τα όσα έζησε όλο το 2022 και θέλησε να μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια.

«Στο κατώφλι του 2023 κοιτάζω να ανατέλλει στο βάθος του ορίζοντα η νέα εποχή. Εύχομαι την καινούργια χρόνια να είμαστε απαλλαγμένοι από όλο και περισσότερες αγκυλώσεις, να μην φοβόμαστε να συγκινηθούμε έτσι όπως δεν φοβόμαστε να χαρούμε. Να Αγαπάμε, να αγαπιόμαστε. Να συμπονάμε, να αναγνωρίζουμε τη μοναδικότητα του άλλου, να υποκλινόμαστε στην ανωτερότητά του, να αγκαλιάζουμε κάθε μορφής διαφορετικότητα, είτε είναι της μόδας είτε όχι.

Το 2022 μου χάρισε πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Επαγγελματικές και οικογενειακές.

Όμως… Το 2022 έφυγες εσύ μάνα….

Της τραγουδούσα κάθε φορά που ήμουν στο πλευρό της. Δεν ξέρω αν με άκουγε. Ξέρω ότι με άκουγε. Την ίδια στιγμή γνώρισα ένα καλό αγόρι, με καθαρά μάτια και βαθιά αληθινή φωνή. Αρχίσαμε να τραγουδάμε μαζί. Του μίλησα για την αλήθεια της ερμηνείας, κεντήσαμε μαζί την κάθε λέξη για 4 περίπου μήνες. Τραγουδήσαμε αληθινά μεγάλα τραγούδια.

Δεν με απογοήτευσε ποτέ. Κέρδισε την αγαπη του κόσμου άλλα κυρίως την αληθινή εκτίμηση και την αναγνώριση του ήθους και του ταλέντου του. Κατάφερε να ρίξει λίγο φως στο σκοτάδι. Φως που τα κάνει όλα να φαίνονται ξεκάθαρα, όπως μια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα. Εύχομαι το σύνολο αυτής της κοινωνίας να αντέχει κάποτε την ομορφιά της μοναδικότητάς του. Ήδη το πρώτο βήμα έγινε. «Μην ψάχνεις πια αλλού… Εδώ είναι το ταξείδι» (με ει όπως το μόνον της ζωής του ταξείδιον του Εμπειρίκου).
Καλή και ευλογημένη χρονιά